• Со попуст
  • Неодамнешно
ПЛАНИНСКИ МАЖИ Тугер Малку Нишка Допрете TR20-TR26 Лево/Десно Нишка Нишка Трапезоидна Допрете HSS Приклучок Допрете Завртка Допрете Вежба Машина За Навој Допрете Допре?

ПЛАНИНСКИ МАЖИ Тугер Малку Нишка Допрете TR20-TR26 Лево/Десно Нишка Нишка Трапезоидна Допрете HSS Приклучок Допрете Завртка Допрете Вежба

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Дупчењето и прислушувањето се интегрирани, обработка во еден чекор, што во голема мера заштедува чекори за обработка и временски трошоци и ја подобрува ефикасноста на работата Овие славини се направени од висококвалитетен челик за лежиште за висока цврстина. Висока цврстина, носете висока температура. Тие се користат за сечење нови навои или поправка на оштетени навои, ќе имате непречено искуство со прислушување со нив. алатките што се користат за метрика создаваат навои за завртки на дрво,пластика,стипса - инуми или многу други меки материјали. Дупчењето и прислушувањето се интегрирани, обработка во еден чекор, што во голема мера заштедува чекори за обработка и временски трошоци и ја подобрува ефикасноста на работата. Овие славини се направени од висококвалитетен челик за лежиште за висока цврстина. Висока цврстина, носете висока температура. Тие се користат за сечење нови навои или поправка на оштетени навои, ќе имате непречено искуство со прислушување со нив. алатките што се користат за метрика создаваат навои за завртки на дрво,пластика,стипса - инуми или многу други меки материјали. Забелешка : поради разликите помеѓу различните монитори, сликите може да не ја одразуваат вистинската боја на предметот.Нишка Допрете TR20-TR26 Нишка Од Левата/ Десната Рака Трапезоидна Допрете HSS Приклучок Допрете Завртка Допрете Вежба Машина За Навој Карактеристики : 1.


Клучни карактеристики

Type:
Machine Thread Tap
Material:
High Speed Steel
Rotation:
Left/ Right Hand
Note::
Please allow 1- 3mm error due to manual measurement.:
Due to the difference between different monitors,the picture may not reflect the actual color of the item.:
Package Including:
1pc Thread Tap :

Слични производи во категоријата