• Со попуст
  • Неодамнешно
Бит за мелење, битови со резба со двојно сечење YG8 зацементирана цилиндрична заштеда на карбид

Бит за мелење, битови со резба со двојно сечење YG8 зацементирана цилиндрична заштеда на карбид

 
DEN 142.24

Количината на стоката
Това е достапна

Зацементирана карбид : Направено од интегрален карбид со интегрален карбид YG8, со голема цврстина и добра издржливост Двоен дизајн на флејта : цилиндрична датотека со дизајн на двојни флејти, со брзо отстранување на чипови и висока ефикасност на мелење. Лесно работење : Датотеката често се инсталира и се користи на електрични алатки, лесен за работа, сигурен и заштеда на работна сила. Висока точност : Со висок квалитет на обработка и мазност и може да се преработи во различни кавлата со висока точност. Широка примена : Може да се користи за метални производи, резба од дрво, производство на накит, комекција, дебагирање и мелење, итн. Зацементирана карбид : Направено од интегрален карбид со интегрален карбид YG8, со голема цврстина и добра издржливост. Двоен дизајн на флејта : цилиндрична датотека со дизајн на двојни флејти, со брзо отстранување на чипови и висока ефикасност на мелење. Лесно работење : Датотеката често се инсталира и се користи на електрични алатки, лесен за работа, сигурен и заштеда на труд. Висока точност : Со висок квалитет на обработка и мазност и може да се преработи во различни кавлата со висока точност од калап. Широка апликација : Може да се користи за метални производи, резба на дрво, производство на накит, комење, дебагирање и мелење, итн. Спецификација : Тип на ставка : Мелење Bitproduct Материјал : YG8 легура Модел : AX1225 SLOT Тип : Двоен слотол Облик : Цилиндричен рачки на рачката на рачката : Достар.


Клучни карактеристики

Item Type:
Grinding Bit
Product Material:
YG8 Alloy
Product Model:
AX1225
Slot Type:
Double Slot
Tool Shape:
Cylindrical
Shank Handle Diameter:
Approx. 6mm / 0.24in
Tool Diameter:
Approx. 12mm / 0.47in
Blade Length:
Approx. 25mm / 1in
Application:
Widely used in metal products, tool manufacturing, engineering, model engineering, wood carving, jewelry manufacturing, welding, chamfering, casting, deburring, grinding, cylinder head transplantation and carving
Package List:
1 x Grinding Bit:
Note:
1. When the cemented carbide file is used on pneumatic or electric tools, the speed is generally 6000‑40000rpm/min, and the tool must be clamped.:
2. The cutting direction should move evenly from right to left, not reciprocating cutting like using a grinding wheel; be careful not to use excessive force (the pressure generally does not exceed 4 kg).:

Слични производи во категоријата