• Со попуст
  • Неодамнешно
Екстрактор на јаглерод челик со велосипед со велосипед, јаглерод челик, дното на држачот за заграда

Екстрактор на јаглерод челик со велосипед со велосипед, јаглерод челик, дното на држачот за заграда

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Материјал : Овој екстрактор на тркала за планински велосипеди е изработен од јаглероден челик и алуминиум, кој е издржлив и силен Апликација : Користете го влечечот на долниот заграда за велосипед за да отстраните делови како што се долните држачи, каранчиња, итн. Разновидни : Отстранувачите на синџири на велосипеди се погодни за повеќето типови велосипеди, како што се планински велосипеди и велосипеди. Лесен за употреба : Оваа алатка за расклопување и поправка на велосипеди е мала и лесна, што го олеснува поправката или одржувањето на вашиот велосипед. Применливи прилики : Алатката за отстранување на педали на Crankset може да ја користат домашни поправки и професионални работници за одржување. Материјал : Овој екстрактор на тркала за планински велосипеди е изработен од јаглероден челик и алуминиум, кој е издржлив и силен. Апликација : Користете го влечечот на долниот заграда за велосипед за да отстраните делови како што се долните држачи, каранчиња, итн. Разновидни : Отстранувачите на синџири на велосипеди се погодни за повеќето типови велосипеди, како што се планински велосипеди и велосипеди. Лесен за употреба : Оваа алатка за расклопување и поправка на велосипеди е мала и лесна, што го олеснува поправката или одржувањето на вашиот велосипед. Применливи прилики : Алатката за отстранување на педали на Crankset може да ја користат домашни поправки и професионални работници за одржување.


Клучни карактеристики

Material:
carbon steel, aluminum.
Dimensions:
Puller Length
Top Hat Diameter:
Approx. 16mm/0.62; Height
Wrench Length:
Approx. 169mm/6.65; Width
The package includes:
Type 1:
1 pc puller.:
Type 2:
1 puller .:
Type 3:
1 pc puller .:
A bicycle chain breaker is used to remove and install chain pins or other maintenance work, and it can be used with all common bicycle chains.:
This item includes 4 Bike Repair Tools, Bottom Bracket Remover, Chain Breaker, Crank Puller Removal, Bottom Bracket Removal Tool as shown. :

Слични производи во категоријата