• Со попуст
  • Неодамнешно
ЈИС 7 Чакра Нараквици Лава Камен Дифузор Нараквица Ароматерапија Есенцијално Масло Нараквица Анксиозност Смирувачка Нараквица Медитација Монистра Еластични Нар?

ЈИС 7 Чакра Нараквици Лава Камен Дифузор Нараквица Ароматерапија Есенцијално Масло Нараквица Анксиозност Смирувачка Нараквица Медитација

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

7 ЧАКРА ЛАВА КАМЕН КАМЕН НАРАКВИЦИ : чакра нараквица поставена за жени и мажи, може да им помогне на луѓето да се смират, да се релаксираат и да добијат енергетска моќ Исто така, им помага на луѓето да се концентрираат, ја подобрува ефикасноста на работата и способноста за учење. Одговараат за мажи и жени. НАРАКВИЦИ ЗА ДИФУЗОР ЗА МЕДИТАЦИЈА : оваа енергија на монистра дизајнирана за ослободување од стрес, медитира, јога, есенцијално масло дифузира. За време на медитацијата, камењата од чакра одржуваат рамнотежа на телото, што може да ја зголеми свесноста за телото и да ја подобри способноста за откривање негативна енергија. Исто така, можете да го испуштите вашето омилено масло на каменот од лава, така што ќе можете да го мирисате есенцијалното масло цел ден. МЕДИТАЦИЈА И ЧАКРА ЛЕКОВИТИ КАМЕЊА МОНИСТРА : чакра монистра(Тигар Око, аметист, лапис лазули, црвен агат, кралски камен, килибар, синтетички тиркизна) со лава камења нараквица во собата. Должина на внатрешниот круг приближно 6,3 инчи, мониста диа 0,32 инчи. СЕТ ЗА НАРАКВИЦИ : 7 Парчиња камени нараквици од чакра лава спакувани во извонредна торба што може да ја заштити нараквицата и да спречи губење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата