• Со попуст
  • Неодамнешно
FtVogue ласерски леќи монтирање на златно рефлексија огледало на главата за гравура за гравура, монтирање на ротациони секачи, контрола на спортот

FtVogue ласерски леќи монтирање на златно рефлексија огледало на главата за гравура за гравура, монтирање на ротациони секачи, контрола

 
DEN 419.04

Количината на стоката
Това е достапна

Направено од алуминиумски материјал, има голема јачина и отпорност на корозија, и не е лесно да се деформира по долгогодишна употреба Рамката на рефлекторот може да биде опремена со леќи од рефлекторот од 20 мм, а барелот за леќи за фокусирање може да биде опремен со леќи за фокусирање од 20 мм. Исклучителна изработка и силна практичност, таа е добра замена за машината за гравирање на ласер. Интегрираниот комплет за инсталација на ласерската глава е погоден за машини за ласерско гравирање и сечење. Заградата за монтирање на ласерската глава има стандардни димензии на монтажа и спецификации на навој, а монтирањето е тесно. Направено од алуминиумски материјал, има голема јачина и отпорност на корозија, и не е лесно да се деформира по долгогодишна употреба. Рамката на рефлекторот може да биде опремена со леќи од рефлекторот од 20 мм, а барелот за леќи за фокусирање може да биде опремен со леќи за фокусирање од 20 мм. Исклучителна изработка и силна практичност, таа е добра замена за машината за гравирање на ласер. Интегрираниот комплет за инсталација на ласерската глава е погоден за машини за ласерско гравирање и сечење. Заградата за монтирање на ласерската глава има стандардни димензии на монтажа и спецификации на навој, а монтирањето е тесно.


Клучни карактеристики

Item Type:
Laser Lens Mount
Laser Head Focal Length:
Approx. 50.8mm / 2in, 63.5mm / 2.5in
Mounting Base Size:
Approx. 26 x 28mm / 1 x 1.1in
The Difference Between 50.8 and 63.5 Focusing Lens Barrel:
The female thread of the lower end of the 50.8 focusing lens barrel is shallow, and the female thread of the lower end of the 63.5 focusing lens barrel is deep.
Lens Diameter:
Approx. 20mm / 0.8in
Package List:
1 x Laser Lens Mount Note:
The reflector frame can be equipped with a 20mm reflecting lens, and the focusing lens barrel can be equipped with a 20mm focusing lens. Check whether the product size is appropriate. :

Слични производи во категоријата