• Со попуст
  • Неодамнешно
Директни перики 5 парчиња Детска екстензии кукли рачно изработени додатоци, детски снабдуваат тепачки температурни влакна, кадрави синтетички перики со висок сти?

Директни перики 5 парчиња Детска екстензии кукли рачно изработени додатоци, детски снабдуваат тепачки температурни влакна, кадрави синтетички

 
DEN 236.80

Количината на стоката
Това е достапна

Наставки за коса за DIY кукла : Лесно за куклите да носат и не се лесни за паѓање Коса за кукли за рачно занаетчиски производи. Долги директни крпи за коса : Фулап за кукли, ќе изгледа одлично на вашите сакани кукли. Кукли за кукли : Фулап за кукли, ќе изгледа одлично на вашите сакани кукли. Перика за кукли. Кукла кадрава перика : Лесно е да се носат куклите и не се лесни за паѓање. Заеднички бои што треба да се изберат. Кукли за правење на кукли за коса : DIY кукли перики Прекрасна боја за коса перика за перика за коса со висока температурна влакна екстензии за коса. Наставки за коса за DIY кукла : Лесно за куклите да носат и не се лесни за паѓање. Коса за кукли за рачно занаетчиски производи. Долги директни крпи за коса : Фулап за кукли, ќе изгледа одлично на вашите сакани кукли. Кукли за кукли : Фулап за кукли, ќе изгледа одлично на вашите сакани кукли. Перика за кукли. Кукла кадрава перика : Лесно е да се носат куклите и не се лесни за паѓање. Заеднички бои што треба да се изберат. Кукли за правење на кукли за коса : DIY кукли перики Прекрасна боја за коса перика за перика за коса со висока температурна влакна екстензии за коса.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата