• Со попуст
  • Неодамнешно
II Постино: Поштарот 1994 г.

II Постино: Поштарот 1994 г.

 
DEN 1256.00

Количината на стоката
Това е достапна

Ние сме ваш дом за оригинални и автентични меморијали за забава од филмови, телевизија, музика, театар, спорт, заедно со други уникатни колекционери Пронајдете го постер за филмот, автограм, стрип, студио реквизит или документ што ја комплетира вашата колекција. За прв пат ја преземаме нашата страст за колекционерски активности и меморијали на онлајн пазарот.000 артикли во нашата колекција, ќе најдете нови предмети што се додаваат на нашата страница постојано. Мерењата на постерите се приближни и вообичаено е оригиналните постери за филмови да имаат мала варијанса во големина. Massimo Troisi, Filippe Noiret, Maria Grazia Cucinotta, Renato Scarpa, Miramax Films. Ние сме ваш дом за оригинални и автентични меморијали за забава од филмови, телевизија, музика, театар, спорт, заедно со други уникатни колекционери. Пронајдете го постер за филмот, автограм, стрип, студио реквизит или документ што ја комплетира вашата колекција. За прв пат ја преземаме нашата страст за колекционерски активности и меморијали на онлајн пазарот.000 артикли во нашата колекција, ќе најдете нови предмети што се додаваат на нашата страница постојано. Мерењата на постерите се приближни и вообичаено е оригиналните постери за филмови да имаат мала варијанса во големина. Massimo Troisi, Filippe Noiret, Maria Grazia Cucinotta, Renato Scarpa, Miramax Films. Ова е гроздобер оригинален филмски постер како што е издадено од филмското студио. Насловот на предметот ќе го означи насловот на филмот, годината, единечен или двостраниот постер, без разлика дали е издаден валани или преклопен, и приближната големина на постерот. До 1980 -тите, филмските постери и другите рекламни материјали беа отпечатени во многу ограничени количини и театри ги изнајмиле од студиото.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата