• Со попуст
  • Неодамнешно
ХЕКСГАМИНГ УЛТРА ЕДЕН Безжичен Контролер За Xbox Серија X &Засилувач; S, За Xbox One, За Windows 7/8/10 - 4 Копчиња За Враќање Назад-Активирачи За Коса - Заменливи Палци - 6 Профили - ?

ХЕКСГАМИНГ УЛТРА ЕДЕН Безжичен Контролер За Xbox Серија X &Засилувач; S, За Xbox One, За Windows 7/8/10 - 4 Копчиња За Враќање Назад-Активирачи

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Ние користиме само автентични официјални контролори за да ги изградиме нашите модифицирани контролери Дизајн на сопствен контролер за Тактички Гејмери за е-спорт. Различни игри бараат различни стилови на игра. Можете да заштедите до 6 различни профили за ремапирање на лопатки и да се префрлате помеѓу нив во лет со притискање на копче, доделувајќи максимум 14 копчиња. (достапните опции за мапирање вклучуваат : А, Б, Х, Ј, Р3, Л3, НАГОРЕ, НАДОЛУ, ЛЕВО, ДЕСНО, ЛБ, РБ, ЛТ, R) до задните копчиња. 6 во 1 заменлив палец, 3 различни висини, 2 различни designономски дизајни за држење на палецот, купола или конкавна. Можете флексибилно да управувате со контролорот, побрзо да ги фаќате целите и да ја подобрите точноста. Со механизмите за дигитално активирање, активното растојание на предизвикувачите се скратува на само 1,5 мм. однесете ја вашата игра на следното ниво со целосно модуларниот УЛТРА ЕДЕН КОНТРОЛЕР. Заменливи палци, механизми за дигитално активирање, играње жичен или безжичен, менување на палците за неколку секунди и повторливи профили на задното копче во лет. Поседувајте го овој високо инженерски контролер, а стандардот за врвна игра е покачен.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата