• Со попуст
  • Неодамнешно
Y-Тим Батерија За Полнење За Xbox One/Xbox Серија X|S, 4 x 1200mAh Батерии Пакет Со Полнач Станица За Полнење Пристаниште комплет За Xbox Серија X|S, Xbox Еден S/Еден X/Еден Елита Контро?

Y-Тим Батерија За Полнење За Xbox One/Xbox Серија X|S, 4 x 1200mAh Батерии Пакет Со Полнач Станица За Полнење Пристаниште комплет За Xbox

 
DEN 271.84

Количината на стоката
Това е достапна

●ПОШИРОКА КОМПАТИБИЛНОСТ● : пакет батерии xbox one што Се Полни,но поевтино, совршено компатибилно Со XBox one, XBox one s, XBox one elite, XBox S Серија S, XBox Series X ® БРЗО ПОЛНЕЊЕ q : Замена За Xbox One Play И Комплет за Полнење целосно се полнат за 3,5 часа и обезбедуваат до 8-10 часа време на игра. Приклучокот на станицата за полнење може истовремено да полни 4 батерии. Никогаш не го прекинувајте времето за играње. ●БАТЕРИСКИ ПАКЕТ СО ВИСОК КАПАЦИТЕТ ЗА XBOX ONE : 4 Парчиња 1200mah xbox еден батерии на полнење, можете да наполните една додека ги користите другите, ефикасно да заштедите време. Вграден заштитен чип подолго траење на батеријата за полнење 2000 пати. ●ИНТЕЛИГЕНТНО ПОЛНЕЊЕ ЗА ЗАШТИТА И БЕЗБЕДНОСТ● : вграден интелигентен чип, никогаш не се грижите За Прекумерно Полнење/Прегреано/Прекумерно Напон/Прекумерна Струја/Краток Спој, безбедно наполнете ја батеријата преку ноќ. Како да ви обезбедиме безбеден и издржлив xbox еден полнач е нашата вечна потрага. €LED ИНДИКАТОР за ПОЛНЕЊЕ q : стилски led индикатор јасно ќе го означи статусот на полнење, црвено за полнење, зелено за целосно полнење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата