• Со попуст
  • Неодамнешно
3 компјутери Сонцето и Месечината wallидна уметност Бохо wallидна уметност врамени платно печати уметнички дела Бохо Сонце и Месечината wallид декор геометриска природ?

3 компјутери Сонцето и Месечината wallидна уметност Бохо wallидна уметност врамени платно печати уметнички дела Бохо Сонце и Месечината

 
DEN 339.20

Количината на стоката
Това е достапна

Exquisite Bohemian Decorations : the 3 pieces canvas sun and moon boho wall art sets are designed in simple and classic touches, and the sun and moon patterns will add mystery to your room, ideal for decorating your house, living room, dining room, bedroom, Кујна, стан, канцеларија, хотел, ресторан, бања, кафе бар и многу повеќе Сигурно да ви служи : Дебелите отпечатоци од платно ги прават врамените wallидни уметности на платно и отпорни на вода и нема да избледат со текот на времето, така што тие остануваат убави долго време; Секој уметнички принт се протега цврсто над дрвена под -рамка, осигурувајќи дека платното е испружено и нема да се наведнува. Детали за мерење : Современите отпечатоци од средниот век се приближно. 15,75 x 11,81 x 0,39 инчи/ 40 x 30 x 1 см во должина, ширина и дебелина, а минималистичката геометриска природна уметност може да се обеси на wallидот, лесен за совпаѓање и да ја направи вашата соба поубава и топла. Карактеристичен дизајн : Сонцето изгревање од морето претставува надеж и убав живот, мешање на боемски и средновековни елементи, правејќи го овој декор на wallидот на Boho Sun Wall да изгледа исклучително и убаво, што ќе создаде елегантна и удобна атмосфера. Применливи апликации : Минималистичкиот декор Сонце отпечатоци се убави и едноставни, што може да одговара на декор на вашата соба и лесно да создаде пријатна атмосфера; Декор на боемската соба е идеален wallиден декор за бања, кујна, дневна соба, спална соба, канцеларија и трпезарија, што ќе создаде топла и поканувачка атмосфера. Exquisite Bohemian Decorations : the 3 pieces canvas sun and moon boho wall art sets are designed in simple and classic touches, and the sun and moon patterns will add mystery to your room, ideal for decorating your house, living room, dining room, bedroom, Кујна, стан, канцеларија, хотел, ресторан, бања, кафе бар и многу повеќе. Сигурно да ви служи : Дебелите отпечатоци од платно ги прават врамените wallидни уметности на платно и отпорни на вода и нема да избледат со текот на времето, така што тие остануваат убави долго време; Секој уметнички принт се протега цврсто над дрвена под -рамка, осигурувајќи дека платното е испружено и нема да се наведнува. Детали за мерење : Современите отпечатоци од средниот век се приближно. 15,75 x 11,81 x 0,39 инчи/ 40 x 30 x 1 см во должина, ширина и дебелина, а минималистичката геометриска природна уметност може да се обеси на wallидот, лесен за совпаѓање и да ја направи вашата соба поубава и топла.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата