• Со попуст
  • Неодамнешно
Огромни очила за читање на Новада, компјутерски огледало со рамен светло, читатели на блокирање на сина светлина, HD удобни очила

Огромни очила за читање на Новада, компјутерски огледало со рамен светло, читатели на блокирање на сина светлина, HD удобни очила

 
DEN 1406.40

Количината на стоката
Това е достапна

【Посилна издржливост】 Ние обрнуваме внимание на прегледите на клиентите што ќе ги видите во други прегледи на производи „Спрингс“ и „Огромни раце“, нашите очила за читање се дизајнирани со надградени храмови и висококвалитетни завртки за да ги издржат секојдневните елементи. 【Одлична вредност за парите】 Ние правиме добро изработени очила за читање на дизајнери по прифатливи цени. Носењето на овие очила за читање во вашиот дом, автомобил, канцеларија или каде и да сакате значи дека можете да изберете свој стил и да видите подобро!. 【Сино светло блокирање на очила за читање】 Одделение за блокирање на сина светлина за читање може да ја намали штетната сина светлина за 100% . Висококвалитетните леќи можат да го подобрат контрастот, да ја намалат хроматската аберација и да ги вратат вистинските бои. Ослободете ги вирусот на очите и главоболките додека читате, гледате телевизија, игри, користејќи компјутер или мобилен телефон. 【Појасен вид】 Дали замаглениот вид ве спречува да го читате весникот или книгата дома и да работите на вашиот компјутер во канцеларијата? И ги отфрлате Обичните очила за читање затоа што тие се премногу беспрекорни и обични, што ве прави стара дама. Само земете го овој уникатен пар очила за нов стилски изглед. 【Нема ризик од шопинг】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】】 【【【【【【【【【laterивека 1 100 100 100 “1 1 1 1 ackul all all arga o многу голема многу многу многу многу многу многу бидат многу бидат бидат бидат бидат бидат бидат бидат бидат бидат бидат бидат да да да да да да да да да да да да да да да да да да да да да да дадат многу многу многу многу многу многу многу многу многу многу многу многу многу многу многу многу многу многу многу многуleшитивши вомина имаатжа и и . 【Посилна издржливост】 Ние обрнуваме внимание на прегледите на клиентите што ќе ги видите во други прегледи на производи. „Спрингс“ и „Огромни раце“, нашите очила за читање се дизајнирани со надградени храмови и висококвалитетни завртки за да ги издржат секојдневните елементи. 【Одлична вредност за парите】 Ние правиме добро изработени очила за читање на дизајнери по прифатливи цени. Носењето на овие очила за читање во вашиот дом, автомобил, канцеларија или каде и да сакате значи дека можете да изберете свој стил и да видите подобро!. 【Сино светло блокирање на очила за читање】 Одделение за блокирање на сина светлина за читање може да ја намали штетната сина светлина за 100% . Висококвалитетните леќи можат да го подобрат контрастот, да ја намалат хроматската аберација и да ги вратат вистинските бои.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата