• Со попуст
  • Неодамнешно
Комплет за поправка На Магнетно Стакло За Очи, Комплет За Поправка На Очила За Сонце Со Завртки За Очила, Вклучете 10 Пара Влошки За Нос, Завртки, Шрафцигери, Пинцета ?

Комплет за поправка На Магнетно Стакло За Очи, Комплет За Поправка На Очила За Сонце Со Завртки За Очила, Вклучете 10 Пара Влошки За Нос,

 
DEN 143.84

Количината на стоката
Това е достапна

?Комплетен Комплет За Поправка На Очила : овој комплет за поправка ги вклучува сите шрафцигери за очила, 14 големина на завртки за очила, 1 закривена пинцета, крпа за чистење, капачиња за завртки за поправка на очила ?Влошки За нос на воздушни Перничиња : Изработени од мек пвц материјал, нелизгачки,издржлив и удобен, намалувајќи го притисокот предизвикан од рамката и заштитувајќи го мостот на носот. ?Микро Шрафцигер : 3 во 1 мултифункционален шрафцигер за поправка на очила, вклучува Шрафцигер со Рамна глава, шрафцигер со глава филипс и возач на Навртки. ?Завртки Од Нерѓосувачки Челик : овие завртки за очила се аустенитен нерѓосувачки челик, не содржат железо и не можат да се стегаат со магнети. Овие завртки не се лесни за ' рѓа, што е многу погодно за очила часовници и така натаму. Можете да ги користите заоблените пинцети вклучени во овој комплет за да ги зграпчите овие мали завртки. ?Гаранција и Топло Известување : 90 дена гаранција за враќање на парите и 12 месеци гаранција. Ве молиме љубезно проверете ги димензиите на секоја ставка пред купувањето за да бидете сигурни дека парчињата во комплетот за поправка одговараат на вашиот очила.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата