• Со попуст
  • Неодамнешно
Hemoton 100 парчиња очила за чистење на очила за чистење на очила за чистење на леќи за чистење на леќи за чистење на леќи за чистење, двострана чиста крпа, избришете го е?

Hemoton 100 парчиња очила за чистење на очила за чистење на очила за чистење на леќи за чистење на леќи за чистење на леќи за чистење, двострана

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Марамчиња за очила за очи : Може да ви донесе лесно чистење на бришење и да ги одржувате вашите екрани и нежни површини чисти од измама, отпечатоци од прсти, масла или без гребнатини, ленти или ознаки на површините Платно за чистење на микрофибер : За чистење на вашата потрошувачка електроника, екрани, леќи, очила, часовници, предмети за накит и сите деликатни површини. Чистење на крпи за екран : Сет од 100 парчиња за очила за очила, доволно за дневна употреба. Марамчиња за чистење на очила за сонце : Сет од 100 парчиња за очила за очила, крпа за чистење на леќи е доволна за дневна употреба. Платно за бришење на екранот : Направено од изворен материјал, слободен, мек, еднократно, лесен за миење и брзо сушење. Марамчиња за очила за очи : Може да ви донесе лесно чистење на бришење и да ги одржувате вашите екрани и нежни површини чисти од измама, отпечатоци од прсти, масла или без гребнатини, ленти или ознаки на површините. Платно за чистење на микрофибер : За чистење на вашата потрошувачка електроника, екрани, леќи, очила, часовници, предмети за накит и сите деликатни површини. Чистење на крпи за екран : Сет од 100 парчиња за очила за очила, доволно за дневна употреба. Марамчиња за чистење на очила за сонце : Сет од 100 парчиња за очила за очила, крпа за чистење на леќи е доволна за дневна употреба. Платно за бришење на екранот : Направено од изворен материјал, слободен, мек, еднократно, лесен за миење и брзо сушење. Список на пакети 100 x стаклени карактеристики на ткаенини - Материјал : Марамчиња за очила за микрофибер. - Големина : 15,5 x 15,5 x 0,1 см крпа за чистење за екран. - Боја : Сините за чистење на црна очила за чистење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата