• Со попуст
  • Неодамнешно
Исцелени 44 парчиња Очила Влошки За Нос Стаклена Облека Очила За Пиење Алатки За Часовници Алатки За Прецизни Алатки За Прецизни Алатки Очила За Чистење Крпа За Ста?

Исцелени 44 парчиња Очила Влошки За Нос Стаклена Облека Очила За Пиење Алатки За Часовници Алатки За Прецизни Алатки За Прецизни Алатки Очила

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Пвц и нерѓосувачки челик КОМПЛЕТ ЗА АЛАТКИ ЗА ПОПРАВКА НА ОЧИЛА ШРАФЦИГЕР за ПОПРАВКА на ОЧИЛА завртка и алатки за носот, можете да ги поправите часовникот и очилата. МИКРО ШРАФЦИГЕР можете слободно да ги изберете соодветните алатки според вашите потреби. МАТЕРИЈАЛИ ЗА АЛАТКИ ЗА ПОПРАВКА НА НАКИТ Изработени од материјал, практични и издржливи. ПОДЛОГА ЗА НОС БЕЗ ОЧИЛА Погоден За очила, часовници и други алатки. ПРЕЦИЗЕН ШРАФЦИГЕР Совршена алатка за професионална работа за поправка, оваа алатка за поправка на комплетот ќе ја направи вашата поправка лесно да работи со овие алатки. Пвц и нерѓосувачки челик. КОМПЛЕТ ЗА АЛАТКИ ЗА ПОПРАВКА НА ОЧИЛА ШРАФЦИГЕР за ПОПРАВКА на ОЧИЛА завртка и алатки за носот, можете да ги поправите часовникот и очилата. МИКРО ШРАФЦИГЕР можете слободно да ги изберете соодветните алатки според вашите потреби. МАТЕРИЈАЛИ ЗА АЛАТКИ ЗА ПОПРАВКА НА НАКИТ Изработени од материјал, практични и издржливи. ПОДЛОГА ЗА НОС БЕЗ ОЧИЛА Погоден За очила, часовници и други алатки. ПРЕЦИЗЕН ШРАФЦИГЕР Совршена алатка за професионална работа за поправка, оваа алатка за поправка на комплетот ќе ја направи вашата поправка лесно да работи со овие алатки. Список на пакети 1 х Сет на Карактеристики на алатки за поправка-Големина На Пакетот : околу 10х7х1см алатка за одржување стакло. - Боја : Избрани Боја на носот парче за очила. - Материјал : пвц и нерѓосувачки челик завртка поправка алатка. - Можете слободно да ги изберете соодветните алатки според вашите потреби алатка за поправка на стакло. - Изработен од материјал, практична и издржлива алатка за поправка на часовници.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата