• Со попуст
  • Неодамнешно
Машки Очила За Читање КАОКСН Чист Титаниум Ултралесен Прогресивен Мултифокален Читач На Отворено Фотохромни Очила За Сонце, Црна,+2.50

Машки Очила За Читање КАОКСН Чист Титаниум Ултралесен Прогресивен Мултифокален Читач На Отворено Фотохромни Очила За Сонце, Црна,+2.50

 
DEN 351.84

Количината на стоката
Това е достапна

Големина на производот : ширина на објективот 52 мм, висина на објективот 46 мм, мост на носот 16 мм, должина на слепоочницата 140 мм, должина на рамката 144 мм Фотохромни очила за читање : Фотохромните очила за читање се чисти во затворени простории или ноќе и автоматски ќе се затемнат во очила за сонце кога се изложени на ултравиолетови зраци. Објективот ќе почне да се чисти веднаш откако ќе биде подалеку од ултравиолетово зрачење и ќе биде значително полесен, а поголемиот дел ќе се исчисти за неколку минути. Тие апсорбираат ултравиолетова светлина, во спротивно тоа ќе им наштети на вашите очи. 100% ув400 заштита : УВ400 заштитниот слој може да блокира 100% од штетнитеays и УВБ зраци. Поларизираните леќи можат да го намалат отсјајот што го рефлектираат патиштата, водните патишта, снегот и другите хоризонтални површини, да ги вратат вистинските бои, да ја елиминираат рефлектираната светлина и залутаната светлина и совршено да ги заштитат очите. Удобност и издржливост : очилата се состојат од армирана метална рамка, меки силиконски влошки за нос и силни метални шарки. Сите детали обезбедуваат совршени перформанси. Меката силиконска подлога за нос може да се прилагоди на различни форми на носот. Исклучителни подароци : Очилата за Сонце се идеални за пешачење, возење, шопинг, патување, фотографија и други активности на отворено и се погодни за модни додатоци во текот на целата година. Тоа е и обвивка за подароци, идеален практичен подарок за семејството и пријателите!. ● Со задоволство ќе ви ги покажеме нашите нови и висококвалитетни ЧАШИ за читање HD со СМОЛА. Очилата за читање се речиси задолжителен додаток, бидејќи нивниот вид ќе се намали со возраста. Очилата за читање ви помагаат да ги одржувате очите здрави со намалување на напрегањата на очите, заморот и стареењето.


Клучни карактеристики

Frame material:
titanium alloy frame
Lens material:
resin lens
Visible viewing angle rate:
99%
Style:
fashion
Strength:
+ 1.00 / + 1.50 / + 2.00 / + 2.50 / + 3.00
notes:
1. Due to manual measurement, please allow 0-1cm error. Please make sure you don't mind before you. Touching the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
2. When it is dry, do not wipe the lens (there may be dust or particles). Use soft materials, such as cleaning cloths, and do not use paper towels or other rough materials.:
3. The quality of this product is absolutely guaranteed, please rest assured to buy. If you have any questions, please feel free to contact us via email. We promise to give you a satisfactory solution.:
4. We will reply via email within 24 hours of receiving your question. We will do our best to satisfy our service and quality.:
Package Included:
1 *Reading glasses :

Слични производи во категоријата