• Со попуст
  • Неодамнешно
Телесна тежина елек професионална тежина на елек прилагодлива јакна за тежина за трчање Повлекување тежина за кревање на тежина фитнес тежина за вчитана сила за с?

Телесна тежина елек професионална тежина на елек прилагодлива јакна за тежина за трчање Повлекување тежина за кревање на тежина фитнес

 
DEN 2799.84

Количината на стоката
Това е достапна

Помогнете да го изградите вашето тело - Овој елек за обука може да ви помогне да направите обука за сила, добро за губење на тежината, одржување на здраво Карактеристики : Изработено е од NP+ најлон, а товарот може да се прилагоди слободно со помош на блок од 1 кг. Функција, обука за сквоти/тренинг за тренинг/обука на сила/подобрување на флексибилноста и подобрување на рамнотежата на телото. Најлонскиот материјал е мек и може брзо да ја апсорбира потта, а тежината може да се прилагоди по волја со железо од 1 кг. Тесното густо шиење не е лесно за скокач, анти-капка и отпорен на абење, долг животен век, правејќи го процесот на вежбање побезбеден, а дизајнирањето на повеќе отвори е погоден за испарување на пот. 100% задоволителна услуга : Ако имате какви било прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте со нас, ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа. Име на производ : Тежина Vest Color : Black Specification : 10kg/20kgmaterial : најлон материјал, железо блокпромпт : 1. Не вклучува украсни предмети прикажани на фотографијата на производот.


Клучни карактеристики

10KG/20KG:
Material:
nylon material, iron block
Prompt:
1. Does not include decorative items displayed in the product photo.:
2. Delivery time is 20-30 days. If you still can't receive the order after 30 days, please contact us.:
3. Due to manual measurements, there may be some errors, please allow 3-5cm difference, thank you.:
4. Because the spotlight and different people have different understandings of color, there may be a certain color, but within a reasonable range, please choose carefully.:
5. We believe that we can meet your needs with high quality products. If you find any problems with our products, please feel free to contact us by email to resolve the issue. :

Слични производи во категоријата