• Со попуст
  • Неодамнешно
Munchbox.com Мултифункционална станица за кула на електрична енергија, повлечете ја бар-станица, паралелно натопување, бар-станица, издржлива фитнес за дома и теретана, ?

Munchbox.com Мултифункционална станица за кула на електрична енергија, повлечете ја бар-станица, паралелно натопување, бар-станица, издржлива

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

[Повлекувања] е уште една многу важна физичка вежба што можете да ја направите дома Склоната позиција ви овозможува да вежбате поголем дел од трупот на мускулите, затоа што оваа вежба ги користи градите, предниот делтоид, трицепс, латисимус дорси и абдоминални мускули. [Мулти-фитнес кула] Со овој уред, можете лесно да завршите разни движења, како што се истегнување, влечење, влечење, склони, склекови, лифтови на нозете, итн., Ефективно стимулирање на различни делови на мускулите; со 3 една дупка за прилагодување, која се движи од 190 см-210см. [Целосна рачка] Рачката е завиткана во мека еластична пена што не се лизга, што може да обезбеди удобност и анти-лизгање дури и при потење, за да може да се зафати за време на вежбање. Структурата е едноставна и може лесно да се собере од едно лице; Големината за заштеда на просторот го прави многу погоден за секој простор во затворен или гаража. [Безбедност и стабилност] го зголемуваат дизајнот на моќната чаша за вшмукување, толку е поголема тежината, толку е посилна силата на вшмукување, толку е постабилна зафат и толку посигурна е анти-тркалачката и лизгачкото движење. [Услуга] Ако наидете на какви било проблеми за време на процесот на купување, ве молиме контактирајте не навреме, ние ќе ви обезбедиме услуга со најдобар квалитет. [Повлекувања] е уште една многу важна физичка вежба што можете да ја направите дома. Склоната позиција ви овозможува да вежбате поголем дел од трупот на мускулите, затоа што оваа вежба ги користи градите, предниот делтоид, трицепс, латисимус дорси и абдоминални мускули. [Мулти-фитнес кула] Со овој уред, можете лесно да завршите разни движења, како што се истегнување, влечење, влечење, склони, склекови, лифтови на нозете, итн., Ефективно стимулирање на различни делови на мускулите; со 3 една дупка за прилагодување, која се движи од 190 см-210см. [Целосна рачка] Рачката е завиткана во мека еластична пена што не се лизга, што може да обезбеди удобност и анти-лизгање дури и при потење, за да може да се зафати за време на вежбање.


Клучни карактеристики

Colour:
Black
Material:
high quality steel pipe
Size:
2100*1100*880mm
Weight:
18kg
notes:
1. Due to the different display and lighting effects, please allow the actual color to be slightly different from the picture.:
2. Due to the need for manual measurement, please allow the distance of 1-3 cm to be changed. :

Слични производи во категоријата