• Со попуст
  • Неодамнешно
Повлечете ги лентите за отпор сет од 4 влечење бендови за мажи и жени, помош за помош за вежбање за обука на отпор, домашно фитнес, спортски сали, фитнес за мобилност ?

Повлечете ги лентите за отпор сет од 4 влечење бендови за мажи и жени, помош за помош за вежбање за обука на отпор, домашно фитнес, спортски

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

? ? ? Тоа ви помага да вежбате дома Вежбите може да се користат на многу различни начини. За повлекување, јога, пилатес, истегнување, напојување, па дури и додавање отпорност на сквотови. Исто така е одличен начин да додадете отпор за гира и мрестили. ? Во сетот е вклучена и торба за носење. Можете да го користите бендот за обука за вежбање во секое време, каде било, без разлика дали е во теретана, дома, па дури и кога патувате. Тоа е многу погодно за бесплатна фитнес толпа. ? Повлечените опсези за помош вклучуваат четири нивоа на отпор и вие сте слободни да се префрлите и да изберете ниво на отпорност што ви одговара. Започнете сега и изградете го вашето тело од соништата!. ? ? ? Тоа ви помага да вежбате дома. Вежбите може да се користат на многу различни начини. За повлекување, јога, пилатес, истегнување, напојување, па дури и додавање отпорност на сквотови. Исто така е одличен начин да додадете отпор за гира и мрестили. ? Во сетот е вклучена и торба за носење. Можете да го користите бендот за обука за вежбање во секое време, каде било, без разлика дали е во теретана, дома, па дури и кога патувате. Тоа е многу погодно за бесплатна фитнес толпа. ? Повлечените опсези за помош вклучуваат четири нивоа на отпор и вие сте слободни да се префрлите и да изберете ниво на отпорност што ви одговара. Започнете сега и изградете го вашето тело од соништата!. Вежбајте бесконечни можности со обука за отпор на опсег! Професионални опсези за отпорност на 4 различни вежби за отпорност на ниво на отпорност им овозможуваат на корисниците 4 професионални нивоа. Погодно е за мажи и жени, дури и деца, професионалци и хобисти исто така да вежбаат дома, заштедувајќи ја скапата членарина за членство во салата. Ефтините, лесни и преносни, опсезите за обука се исто така ефикасни кога се користат сами во салата.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата