• Со попуст
  • Неодамнешно
СИЈАЛИЦА ЗА ПРЕДВОДЕНА Светилка за надградба на зеродис, 5w 6-24V P13.5S Замена На СИЈАЛИЦАТА СО Голема Моќност Дел ПРЕДВОДЕНА Од Конверзија Комплет Светилки За Факел Ал?

СИЈАЛИЦА ЗА ПРЕДВОДЕНА Светилка за надградба на зеродис, 5w 6-24V P13.5S Замена На СИЈАЛИЦАТА СО Голема Моќност Дел ПРЕДВОДЕНА

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

①СИЈАЛИЦА ЗА НАДГРАДБА На ЛАМБАТА Со фенерче Q : Претворете ги повеќето прирабнички ламби Со прирабница Во стилот C & D 3-6 во светли, долготрајни фенери со оваа сијалица за надградба На фенерчето, За надградба На Сијалицата Од Маглит или замена на фенерчето,СО LED технологија ●Заменете Со Надградба : сијалицата на Фенерчето изгори? Направете брза и ефикасна надградба со оваа сијалица ЗА замена НА лер, со пукање на ист начин како и конвенционалната сијалица. €Еколошки q : LED технологијата во ОВАА LED сијалица со фенерче нуди многу подолго траење на батеријата, што ја прави економски и еколошки паметен избор како сијалица за надградба на лер, сијалица за општа надградба на фенерчето или сијалица за замена на фенерчето. ●Супер Светло LED Светло Q : Осветлете го вашиот пат со бело осветлување и излезот од 200 лумени Со Голема Моќност НА ОВАА СИЈАЛИЦА ПРЕДВОДЕНА од фенерче, за разлика од досадната жолта боја на светилки со блескаво светло. ●Висока Моќност Долготрајна Q : сијалицата за надградба на фенерчето eecoo висока моќност е долготрајна и сигурна, нудејќи околу 30.000 часа употреба. Карактеристики : Направете брза и ефикасна надградба со оваа сијалица ЗА замена на лер.ЛЕР во сијалицата нуди многу подолг животен век, што го прави економски и еколошки паметен избор како сијалица за надградба.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
Metal + Plastic + Glass
Rated Voltage:
6-24V
Power:
3W
Luminous Flux:
200~210lm
Product Size:
Approx. 23 x 9mm / 0.9 x 0.4inch
Weight:
Approx. 50g/1.8ozLamp Beads
Package Included:
1 x Bulb:
Note:
1.Please pay attention to the polarity, the bulb will not liht up or burn out when you connect the wrong polarity.:
2.Please check the product size before purchase.:

Слични производи во категоријата