• Со попуст
  • Неодамнешно
Гароса ЛЕД Чип Сијалица Висока Осветленост ЗАШТЕДА НА Енергија САМ МОНИСТРА Со Алуминиумска Плоча Мини Чип Сијалица Извор На Светлина ЧИП ЛЕД Светилка ЗА 1W 12v Фаро?

Гароса ЛЕД Чип Сијалица Висока Осветленост ЗАШТЕДА НА Енергија САМ МОНИСТРА Со Алуминиумска Плоча Мини Чип Сијалица Извор На Светлина ЧИП

 
DEN 931.20

Количината на стоката
Това е достапна

Стабилни Перформанси : со висока осветленост, мала потрошувачка на енергија и долг век на траење, почеток, униформа емисија на светлина, без треперење, цврста и отпорна на удари Висококвалитетен Материјал : ОВАА ЛЕД светилка е изработена од висококвалитетна алуминиумска подлога, увезен чип, распаѓање на слаба осветленост, висока осветленост, силна и издржлива. Повеќенаменски : Погоден За фенери, самостојни светла за моделирање, фарови, рефлектори, моделски светла, ѕидни светла на кабинетот, како и сообраќај, пејзаж, рекламирање, внатрешно осветлување итн. Добра Дисипација На Топлина : употребата на алуминиумска основа ја прави оваа сијалица за чипови лесно да ја исфрли топлината, мониста на светилката добро и да го подобри работниот век. Лесен За Инсталирање : Ставете ја зрната на светилката на мала алуминиумска основна плоча, може да се конфигурира и завари по потреба, таа е мала и лесна, лесна за складирање и употреба. Висококвалитетен Материјал : ОВАА ЛЕД светилка е изработена од висококвалитетна алуминиумска подлога, увезен чип, распаѓање на слаба осветленост, висока осветленост, силна и издржлива. Стабилни Перформанси : со висока осветленост, мала потрошувачка на енергија и долг век на траење, почеток, униформа емисија на светлина, без треперење, цврста и отпорна на удари. Добра Дисипација На Топлина : употребата на алуминиумска основа ја прави оваа сијалица за чипови лесно да ја исфрли топлината, мониста на светилката добро и да го подобри работниот век. Лесен За Инсталирање : Ставете ја зрната на светилката на мала алуминиумска основна плоча, може да се конфигурира и завари по потреба, таа е мала и лесна, лесна за складирање и употреба.


Клучни карактеристики

Item Type:
LED Chip Bulb
Material:
Aluminum
Product Size:
Approx. 16mm/0.6in
Weight:
Approx. 50g/1.7oz
Output Power:
1W
Input Voltage:
DC12V
Used for:
Small Spotlights, Model Lights, Car Lights, Wall Cabinet Lights, Battery Car Lights and Other Lighting Applications
How to Use:
1.Mountedonthesubstratewithavoltageof12V.:
2.Itcanbeusedforvariouslightingapplicationssuchassmallspotlights,modellights,carlights,wallcabinetlights,batterycarlights,etc.:
Package List:
1 x Board of LED Chip Bulb (40pcs):
Note:
Manual measurement, please allow some errors.:

Слични производи во категоријата