• Со попуст
  • Неодамнешно
XMAYBANG Надувување Гимнастика Тркалаат Мат Воздухот Тркалаат Песна, 10 нога салата тркалаат мат 4 инчи дебели, Погоден за семејна употреба/јога/обука/навивачка/вода за?

XMAYBANG Надувување Гимнастика Тркалаат Мат Воздухот Тркалаат Песна, 10 нога салата тркалаат мат 4 инчи дебели, Погоден за семејна употреба/јога/обука/навивачка/вода

 
DEN 1599.84

Количината на стоката
Това е достапна

Издржливи Материјали : 10 стапки Воздушна Гимнастичка Подлога, Изработена од Висококвалитетна Пвц ЦерадаПатеката За Паѓање На Надувување Е Дебела До 4 Инчи,Материјалот Што Не Се Лизга Му Дава На Гимнастичката Подлога На Надувување Подобро Влечење И Држење. Леснотија На Ракување : Подлогата За Јога На Надувување Може Брзо Да Се Преклопи И Расплетува,Оптимален Воздушен Притисок Во Сите Услови, Тие Заземаат Помалку Простор По Дефлација,Складирањето И Испораката Се Олеснија. Широко Распространета Употреба : Можете Да Ја Поставите Подлогата За Паѓање, На Подот За Gмичка Гимнастика, Подот Во Теретана, Во Тренинзи Со Високи Перформанси, Фитнес Клуб, Танцов Клуб, Училиште, Гимнастичка Пракса, Домашна Забава, Центар За Одмор, Теретана, Професионална Обука, Парк Или Бизнис За Изнајмување. Исто Така, Може Да Се Користи На Плажа Или Вода, Двор, Трева, За Навивање/Вежбање Гимнастика/Плажа/Парк/Домашна Употреба. Само Осигурајте Се Дека Нема Пожари Или Остри Предмети Наоколу. За Додатоци : Кога Ќе Ја Купите Нашата Гимнастичка Подлога На Надувување, Ќе Добиете Електрична Воздушна Пумпа Бесплатно, Потребни Се Само 1 Минута За Да Се Надува Или Издува. Нема Бучава За Време На Тренингот. По Инфлацијата, Паѓањето На Воздухот Ќе Го Задржи Притисокот Неколку Дена. Лесно Е Да Се Движите Низ Салата Или Да Одите Насекаде Со Издржлива Торбичка. Пакетот Вклучува : 1 Х Гимнастика За Надувување На Воздухот, 1 Х Електрична Воздушна Пумпа, 1 Торба За Носење, 1 Клуч.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата