• Со попуст
  • Неодамнешно
Gretd 12/24pcs слепа игла постари игла од страна на игла од страна на игла, ракава за домаќинство шиење не'рѓосувачки челик непотребно шиење на облека за навојување

Gretd 12/24pcs слепа игла постари игла од страна на игла од страна на игла, ракава за домаќинство шиење не'рѓосувачки челик непотребно

 
DEN 2858.24

Количината на стоката
Това е достапна

Иглата е мала и исклучителна, со добри челични својства, добро во деликатна рачна работа Овој сет за игли за само-навој може да им помогне на луѓето со слаб вид и лесно е да се навојте за ентузијастите на DIY. Овој сет за игла за шиење е погоден за кожа, тексас, свила, платно, памук. Тоа е идеален избор за постари семејства. Погодно е за вез, шиење, зачудување и други работи разни челични игли можат да исполнуваат различни рачни барања. Алатки за шиење со кожа DIY кожни занаетчиски алатки за рачно зашивање поставено со комплет за восочен конец на конец. Иглата е мала и исклучителна, со добри челични својства, добро во деликатна рачна работа. Овој сет за игли за само-навој може да им помогне на луѓето со слаб вид и лесно е да се навојте за ентузијастите на DIY. Овој сет за игла за шиење е погоден за кожа, тексас, свила, платно, памук. Тоа е идеален избор за постари семејства. Погодно е за вез, шиење, зачудување и други работи разни челични игли можат да исполнуваат различни рачни барања. Алатки за шиење со кожа DIY кожни занаетчиски алатки за рачно зашивање поставено со комплет за восочен конец на конец. Иглата е мала и исклучителна, со добри челични својства, добро во деликатна рачна работа. Овој сет за игли за само-навој може да им помогне на луѓето со слаб вид и лесно е да се навој за ентузијасти за DIY.


Клучни карактеристики

Type:
Leather Sewing
Material:
Steel+plastic
Color:
as pictures show
1.Needle:
Product name:
Side-opening blind needle
Product name:
Blind needle with bottom opening
2.Needle Storage Box:
Material:
Wood
Color:
Brown, Deep brown
3.Sewing Thread:
Item:
Thread
Material:
Polyester
Length:
50 meter
Size:
24*19*2cm
Quantities:
10pcs
Package Included:
1 set x Leather craft Accessories:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your.:
Leathercraft Tools Kit, Leather Working Tools and Supplies, Leather Craft Stamping Tools, Rivets Tools, Stitching Groover, Prong Punch, Leather Working Saddle Making Tools :

Слични производи во категоријата