• Со попуст
  • Неодамнешно
60 парчиња рамна тркалезна лента за лампчиња за занаети, 2 -тина тркалезни безбедносни иглички за безбедносни иглички брошеви лапчиња од не'рѓосувачки челик празно ?

60 парчиња рамна тркалезна лента за лампчиња за занаети, 2 -тина тркалезни безбедносни иглички за безбедносни иглички брошеви лапчиња

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

【Изобилство пакет】 : Дојдете со брошури за безбедносни иглички од 60 парчиња, вклучително и пинови за безбедност на злато од 15 парчиња, пинови за безбедност на злато 15мм, пинови за безбедност на злато од 15 парчиња 15мм, пинови за безбедност на сребро од 15 парчиња 【Трајлив материјал】 : Пин за стапчиња за лаптоп е изработено од висококвалитетни метални материјали. Пинот за лаптоп е долг и силен, не 'рѓосан, не е лесен за кршење, не е лесен за свиок и издржлив. Металниот брош, исто така, има силен капак за да спречи да се лизга иглата за време на носењето. 【Соодветна големина】 : Должината на пинот на скутот (вклучувајќи ја и плочата) е 7,8 см/3inch, а дијаметарот на плочата има 2 големини, 15мм/0,59inch, 10mm/0,39inch.stylish и креативни додатоци за брошот на DIY. 【Повеќекратна апликација】 : Овие рамни ленти за ленти со ленти се многу погодни за додатоци за облека, украси за торби, иглички за шиење, занаетчиски иглички, накит, иглички за свадбени скут, итн. Тие се совршени за забави, свадби и други прилики. 【Гаранција за задоволство】 : Ние сме посветени да им обезбедиме на клиентите висококвалитетни производи и задоволителна услуга по продажбата. Ако имате какви било коментари или предлози на нашиот пин -лента за тркала, ве молиме слободно контактирајте со нас и ќе се обидеме да се потрудиме да ги решиме за вас. 【Изобилство пакет】 : Дојдете со брошури за безбедносни иглички од 60 парчиња, вклучително и пинови за безбедност на злато од 15 парчиња, пинови за безбедност на злато 15мм, пинови за безбедност на злато од 15 парчиња 15мм, пинови за безбедност на сребро од 15 парчиња. 【Трајлив материјал】 : Пин за стапчиња за лаптоп е изработено од висококвалитетни метални материјали. Пинот за лаптоп е долг и силен, не 'рѓосан, не е лесен за кршење, не е лесен за свиок и издржлив. Металниот брош, исто така, има силен капак за да спречи да се лизга иглата за време на носењето. 【Соодветна големина】 : Должината на пинот на скутот (вклучувајќи ја и плочата) е 7,8 см/3inch, а дијаметарот на плочата има 2 големини, 15мм/0,59inch, 10mm/0,39inch.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата