• Со попуст
  • Неодамнешно
Одбор за продолжување на машината за шиење, машина за проширување на машината за шиење на братот АБС пластична мини десктоп машина за шиење со табла за продолжувањ?

Одбор за продолжување на машината за шиење, машина за проширување на машината за шиење на братот АБС пластична мини десктоп машина

 
DEN 268.00

Количината на стоката
Това е достапна

Дизајн на преклопување : Табла за машини за шиење, нозе на табелата за преклопување, силни, флексибилни, удобни, не го зазема вашиот простор! Преносен дизајн : Обезбедете уникатна голема табела за шиење за големи проекти, што помага во стабилизирање на малата машина. Оваа рачна машина е компактна и преносна, погодна за домашна употреба. Контрола со две брзини : Големиот ролна може да се користи во комбинација со уредот за ликвидација за да се олесни репозиционирањето на основата. Копчињата со мала брзина/голема брзина можат да се користат за да се обезбеди безбедност и моќност. Со слот : Има слот на дното на таблата за продолжување, кој е многу погоден за шиење ракави и нозе. Со вграден секач за осветлување и конец, можете лесно да ја исечете низата и да работите во многу светлина. Зголемување на оперативната област : Табела за проширување на машината за шиење помага да се зголеми вашата оперативна област!. Дизајн на преклопување : Табла за машини за шиење, нозе на табелата за преклопување, силни, флексибилни, удобни, не го зазема вашиот простор!. Преносен дизајн : Обезбедете уникатна голема табела за шиење за големи проекти, што помага во стабилизирање на малата машина. Оваа рачна машина е компактна и преносна, погодна за домашна употреба. Контрола со две брзини : Големиот ролна може да се користи во комбинација со уредот за ликвидација за да се олесни репозиционирањето на основата. Копчињата со мала брзина/голема брзина можат да се користат за да се обезбеди безбедност и моќност. Со слот : Има слот на дното на таблата за продолжување, кој е многу погоден за шиење ракави и нозе. Со вграден секач за осветлување и конец, можете лесно да ја исечете низата и да работите во многу светлина. Зголемување на оперативната област : Табела за проширување на машината за шиење помага да се зголеми вашата оперативна област!. Карактеристики : Преносна табела за проширување на машината за шиење помага да се зголеми вашата оперативна област! Преклопени нозе на маса, цврсти, флексибилни и удобни, не заземајте го вашиот простор! Единствена табела за проширување : Овозможува единствена голема табела за шиење за големи проекти што помага во стабилизирање на мини машината.


Клучни карактеристики

 :
Condition:
Brand New 
Material:
plastic 
Size:
 
Approx 35.5x25.3x7cm/13.9x9.9x2.8inch :
  :
Package List:
 
Extension Board*1 :
  :
Note:
 
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. This product is only suitable for 505A model, and the extended  board must be the use for designated models.:

Слични производи во категоријата