• Со попуст
  • Неодамнешно
Денот на вinesубените извезено железо на закрпи Симпатична loveубов срцеви плитки закрпи аплицира случајно разновидна декоративна поправка извезени закрпи за шиење ?

Денот на вinesубените извезено железо на закрпи Симпатична loveубов срцеви плитки закрпи аплицира случајно разновидна декоративна поправка извезени

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Пакетот вклучува : ќе добиете 9 парчиња железо на трансфери, со убав и привлечен изглед, изобилство во количина, доволно за вашата дневна употреба, замена и споделување на барањата Симпатични и разни обрасци : Нашите трансфери на в Valentубените вклучуваат разновидни забавни дизајни, како што се loveубов, срце, пликови и букви. Исто така, постојат класични обрасци, додавајќи празнична атмосфера за вас. Широка апликација : Нашите декорации за в Valentубените во в Valentубените се погодни и за момчиња и за девојчиња и можат да бидат намерни за украсување или поправка на вашите торби, ранци, јакни, капи, фустани, фармерки, здолништа, елеци, капи и други занаети. Лесен за употреба : Нашите апликации за железо се лесни за ракување; Прво, треба да ги изберете обрасците или буквите што ви се допаѓаат, второ отсечете ги непотребните делови што не ви се потребни, трето пренесување на топлина во облеката и, конечно, да го раскинете заштитниот филм. Да ви служиме долго : Нашите закрпи се изработени од квалитетен винил, цврст, лесен, сигурен, лесен и удобен за сечење и пренесување, не е лесен за избледување, кора, кршење или деформација и може да се чува и аплицира долго време. Денот на в Valentубените извезено железо на закрпи се карактеризира со лесен за примена, пренесување и отстранување на многу уникатен и нов дизајн на модели. Аплицирајте за декор за облека за деца и возрасни. Совршено за забави за Ноќта на вештерките, Ден на мртвите, космеј, роденденска забава, проекти за уметност и занаетчиство, фото -часови, итн.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата