• Со попуст
  • Неодамнешно
Стабилизатори на раствор на раствор на раствор на раствор на раствор на раствори, измијте го стабилизаторот на растворливите во вода, да солза машински стабилизат?

Стабилизатори на раствор на раствор на раствор на раствор на раствор на раствори, измијте го стабилизаторот на растворливите

 
DEN 191.84

Количината на стоката
Това е достапна

Уникатен дизајн : Стабилизаторите за шиење имаат повеќе различни обрасци, вклучувајќи букети, венци, цвеќиња, гранки, пејзажи, животни, пеперутки, итн, Кои се слатки и шармантни, можат да ви обезбедат многу можности за персонализирани проекти и да обезбедат додаток А рафиниран и жив допир на вашите занаети. Премиум материјал-Налепниците за вез се изработени од растворлива во вода што не е ткаени ткаенини, што може да биде само-лепли. Брз и лесен, издржлив, но мек, силен и лесен за шиење. Комплетите за везови за почетници се одлични за откривање на радоста на шиење занаетчиски проекти и поминување на време уметнички. Лесен за употреба : Овие живописни обрасци доаѓаат претходно печатени на стабилизатор на растворлив во вода за вез, и секоја шема е достапна како еднократна лепенка за образец, што ви дава брз и лесен начин да додадете во вашата ткаенина убава декорација на вез. Вие само ја олупите образецот што ја поддржувате од поставата, ја залепите шемата на ткаенината или облеката што сакате да ја украсите и да започнете да везовирам; Исплакнете го со топла вода неколку пати кога ќе завршите, и ќе се исуши до убава шема. Широка апликација : Нашата хартија за везови е совршена за фустани, фармерки, чевли, кошули, врвови на резервоарот, капи, ранци, стружење и многу повеќе! Тие исто така можат да се користат за да се сокријат рипчиња или точки на солзи на облека и додатоци. Пакетот вклучува : ќе добиете 3 листови со хартија за поддршка на вез со големина A4, секоја хартија за поддршка на везови содржи околу 20-25 обрасци, доволно за да ги задоволите вашите различни потреби за шиење. Уникатен дизајн : Стабилизаторите за шиење имаат повеќе различни обрасци, вклучувајќи букети, венци, цвеќиња, гранки, пејзажи, животни, пеперутки, итн., Кои се слатки и шармантни, можат да ви обезбедат многу можности за персонализирани проекти и да обезбедат додаток А рафиниран и жив допир на вашите занаети. Премиум материјал-Налепниците за вез се изработени од растворлива во вода што не е ткаени ткаенини, што може да биде само-лепли. Брз и лесен, издржлив, но мек, силен и лесен за шиење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата