• Со попуст
  • Неодамнешно
25 пара мини невидлива шива магнетна слика ПВЦ тркалезна форма скриен затвор за затворање на чанти прицврстувач за прицврстување за детска облека за облека за беби?

25 пара мини невидлива шива магнетна слика ПВЦ тркалезна форма скриен затвор за затворање на чанти прицврстувач за прицврстување за детска облека

 
DEN 239.84

Количината на стоката
Това е достапна

Пакетот вклучува : Доаѓа со 25 сетови мини магнетни прилепувања, секое затворање на скриена чанта на ПВЦ е со дијаметар од 1 инч (2,5 см) со магнет 13мм Овие мали магнетни прилепувања можат да се применат во бебешки битки и облека за деца или други мали проекти. Силен магнетизам : Магнетизмот на овие прицврстувачи на прицврстувачи е супер силен за да се држат затегнати без оштетување на вашите крпи или чанти. Тие се убавата алтернатива на вашите стари прилепувања и совршени за лесна употреба. Лесен за употреба : Овие мини шиеви магнетни прилепувања се лесни за инсталирање со про transparentирна мека гума во близина на ПВЦ во близина. Може да ја шиете директно без важничиња за да ја задржите естетската. Лесно да се отворат и да се затворат, децата можат сами да ги затворат за да завршат со облекувањето, многу издржливо и Погодно. Ве молиме kindубезно забележете дека за да ги спречите децата да јадат по грешка, ве молиме зашијте ги овие прилепувања на облеката цврсто. Широка примена : Овие затворени скриени чанти на ПВЦ може да се применат кај повеќето детски облека, дури и за мали торби, чанти и други шиење занаетчиски занаети. Добра услуга : Секоја Mini Sew Magnetic Snap се прегледува строго во секоја постапка за да се создаде најдобар квалитет.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата