• Со попуст
  • Неодамнешно
Fomiyes Home Decor Decor Decor Floral Fonam топки 30 парчиња DIY зајачки модели Велигденски зајаче украси Детска графити играчки DIY занаетчиски пена зајаче зајак, аранжман украси јајца ?

Fomiyes Home Decor Decor Decor Floral Fonam топки 30 парчиња DIY зајачки модели Велигденски зајаче украси Детска графити играчки DIY

 
DEN 1548.80

Количината на стоката
Това е достапна

Функција : Тие се погодни за развој на деца, помага да се култивираат деца различни способности, како што се имагинацијата, практиката на способност, креативната способност и така натаму, но и погодни за забава, лесно за дизајн на DIY Широка употреба : Можете да ги користите за да создадете персонализирани велигденски зајаци, или едноставно да ги насликате во најразлични бои за украси за привлекување очи. Добри занаети за DIY за домови или училници. Навистина убави реквизити за децата да вежбаат сликање. Одличен подарок : Овие се одлични подароци за вашите момчиња и девојчиња. Едноставно и многу лесен за боја, а тие се исто така погодни за вежби за цртање. Може да помогне во развојот на вашите деца имагинативна способност и креативна способност, тие се многу смешни за играње. Преносни и лесни : Овие зајаци со графити DIY се лесни во тежина, мали и исклучителни, лесни за држење и дизајн на модели на DIY, едноставен и многу удобен за употреба. Премиум материјал : Користејќи издржлив и врвен материјал за пена, овие велигденски зајаци DIY се издржливи, пригодни и не се лесни за оштетување.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата