• Со попуст
  • Неодамнешно
Hooami 20 парче бисер брош иглички за жени џемпер шал -клипови за лаптоп биристи броши декоративни јака безбедносни иглички за облека фустани панталони здолниште поло?

Hooami 20 парче бисер брош иглички за жени џемпер шал -клипови за лаптоп биристи броши декоративни јака безбедносни иглички за облека фустани

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Пакетот вклучува : тотално 20 парчиња брош иглички во пакетот, и секое парче е различно, доволно за да ги задоволи вашите различни потреби и потреби за замена, можете лесно да го изберете оној според личните преференци Цврст и сигурен : главно изработено од легура и украсени со rhinestones и вештачки бисери, овие безбедносни иглички за брош се цврсти и не се лесни за бледнее, деликатно и не е лесно да се падне и може да обезбеди долго време на услугата. Лесен за употреба : Нашите брошурни иглички за жени се лесни за прицврстување и одвојување од вашата облека и не е лесно да се испаднат. И, тие се исто така лесни за отстранување ако сакате да промените друг стил, нема да оставите големи дупки на облеката. Повеќекратни апликации : Hooami Faux Pearl Rhinestone пинови се лесни за прицврстување на облеката, џемпери, кошули, фустани, шалови, шалови и торби, кои можат да ви донесат различни стилови на облека и повеќе шармантни чувства. Шармантен подарок : Пиновите на брошурата на Rhinestone можат да бидат шармантен подарок на Денот на мајката, Божиќ, Нова Година, Ден на вinesубените, Денот на благодарноста, роденденот и повеќе, можете да ги испратите кај вашиот lубовник, пријатели, семејство, наставници и други луѓе. Пакетот вклучува : тотално 20 парчиња брош иглички во пакетот, и секое парче е различно, доволно за да ги задоволи вашите различни потреби и потреби за замена, можете лесно да го изберете оној според личните преференци. Цврст и сигурен : главно изработено од легура и украсени со rhinestones и вештачки бисери, овие безбедносни иглички за брош се цврсти и не се лесни за бледнее, деликатно и не е лесно да се падне и може да обезбеди долго време на услугата.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата