• Со попуст
  • Неодамнешно
Готско железо на букви за облека - А -З - 26 лепенки за букви од варсити - Гот железо на закрпи за облека за ласерско ласерско ткаенина за облека и ранци - црвена боја - ц?

Готско железо на букви за облека - А -З - 26 лепенки за букви од варсити - Гот железо на закрпи за облека за ласерско ласерско

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Изобилна количина за употреба и замена : ќе добиете буква од A-Z 26 Varsity и 0-9 броеви за закрпи, многу готско железо на букви и закрпи за броеви можат да ги задоволат вашите различни декоративни потреби, и можете да ги комбинирате со други додатоци за да направите свои ракотворби Повеќекратни големини за избор : Нашето железо на букви со големини со големина од 2,1 инчи (висина и ширина), железо на бројни закрпи големини на околу 1,8 инчи (висина) и 1,6 инчи (ширина) ви обезбедуваат повеќе опции, соодветно за совпаѓање на различна облека и ткаенини , можете да ги користите за DIY облека и други предмети, што ве прави привлечни и посебни. Лепило и сервисно : Овие железо на букви се главно изработени од везен памучен материјал, сервисен и сигурен, со топло лепило на задниот дел, стабилно и не е лесно да паднат. Готскиот претставува прилично украсен стил на печатење или пишување, со малку темна, света боја. Единствени украси за облека : Овие железо за лепенки ќе бидат практични во вашите рачно изработени проекти, starвездените закрпи можат широко да аплицираат за капи, ранци, јакни, фармерки, палта, маици, панталони, капи, завеси, шалови, капаци за дуели, облека, торби , ткаенина, и така натаму, и поправка на облеката на паметен начин, нежен и различен. Додатоци за занаетчиски додатоци за DIY : Секоја закрпи железо на бројот на букви е лесно да се совпадне со вашата различна облека и ткаенина, погодна за многу облеки, донесувајќи деликатно чувство на вашите занаети за DIY. Изобилна количина за употреба и замена : ќе добиете буква од A-Z 26 Varsity и 0-9 броеви за закрпи, многу готско железо на букви и закрпи за броеви можат да ги задоволат вашите различни декоративни потреби, и можете да ги комбинирате со други додатоци за да направите свои ракотворби . Повеќекратни големини за избор : Нашето железо на букви со големини со големина од 2,1 инчи (висина и ширина), железо на бројни закрпи големини на околу 1,8 инчи (висина) и 1,6 инчи (ширина) ви обезбедуваат повеќе опции, соодветно за совпаѓање на различна облека и ткаенини , можете да ги користите за DIY облека и други предмети, што ве прави привлечни и посебни. Лепило и сервисно : Овие железо на букви се главно изработени од везен памучен материјал, сервисен и сигурен, со топло лепило на задниот дел, стабилно и не е лесно да паднат. Готскиот претставува прилично украсен стил на печатење или пишување, со малку темна, света боја. Единствени украси за облека : Овие железо за лепенки ќе бидат практични во вашите рачно изработени проекти, starвездените закрпи можат широко да аплицираат за капи, ранци, јакни, фармерки, палта, маици, панталони, капи, завеси, шалови, капаци за дуели, облека, торби , ткаенина, и така натаму, и поправка на облеката на паметен начин, нежен и различен.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата