• Со попуст
  • Неодамнешно
Влезен знак 4 Загоден замок, везено железо на лепенка, прогонувана патека за везење, везени примероци за занаетчиски занаети за уметност, облека, фармерки, јакни, ја?

Влезен знак 4 Загоден замок, везено железо на лепенка, прогонувана патека за везење, везени примероци за занаетчиски занаети

 
DEN 1441.60

Количината на стоката
Това е достапна

Ова ретко везено железо на апликација лепенка е совршен начин да ја зачините кошулата или кошулата/онзи на вашето дете за тоа претстојно патување! Забележете : Ова не е винил железо на декорацијата, а не железо на трансфер што лесно солзи. Списокот е за ткаенина железо само на апликација - кошули што не се вклучени!. Ironелезото на лепенка е наредено со ултра лепило на задниот дел. За нормално миење и абење, се препорачува да ракувате или машински бод околу рабовите или безбедни рабови со лепак за ткаенина. Бојата на вистинскиот производ може да биде малку поинаква затоа што точноста на бојата има повеќе врска со вашиот монитор отколку со страницата. Јас ги вложив сите напори точно да претставувам слики на производи. Поради широкиот спектар на компјутерски монитори и екранот во боја на телефон, сепак, треба да ги земете предвид боите што ги гледате на вашиот екран се само репрезентативни. Бојата, тоновите и осветленоста на вистинскиот производ може да бидат малку поинакви. Ова ретко везено железо на апликација лепенка е совршен начин да ја зачините кошулата или кошулата/онзи на вашето дете за тоа претстојно патување!. Забележете : Ова не е винил железо на декорацијата, а не железо на трансфер што лесно солзи. Списокот е за ткаенина железо само на апликација - кошули што не се вклучени!.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата