• Со попуст
  • Неодамнешно
10 парчиња мини патка извезени закрпи Симпатична жолта ситна патка железо на лепенка за облека фустани јакни капачиња DIY патка закрпи за шиење занаетчиска декораци?

10 парчиња мини патка извезени закрпи Симпатична жолта ситна патка железо на лепенка за облека фустани јакни капачиња DIY патка

 
DEN 143.84

Количината на стоката
Това е достапна

Она што го добивате : Овој пакет вклучува 10 парчиња мини патки закрпи Доста количина за да ја исполните вашата дневна употреба, можете да ја споделите и дополнителната количина со вашите пријатели и семејство. Материјал : Овие жолти ситни слатки патки за патеки имаат лепило за топло топење на задниот дел, главно изработени од полиестерско влакно и неткаена ткаенина, лесна за засилување и засилување. Широко користено : Овие симпатични патки железо на закрпи се идеални за облека за декорација или поправка на DIY, погодни за фустани, торби, јакни, фармерки, капи, чевли, чорапи, итн. Може да се користи не само како алатка за поправка, туку и како како Стилска декорација за вашите предмети, што ги прави попривлечни. Упатства за употреба : Симпатичните лепенки за патка можат да се пеглаат или зашиени (видете го чекор-по-чекор дијаграмот на сликата) кога користите железо за поправка или DIY ткаенини парчиња, треба да ги чувате парчињата ткаенини и железото суво и суво и суво и железо суво и Контролирајте ја температурата при пеглање на парчињата ткаенини. По пеглање, можете да користите игла и нишка за да ја шиете и зајакнете лепенката. Најдобар подарок - Овие ситни патки закрпи со уникатен дизајн и светли бои можат да се користат за украсување облека и занаетчиска DIY, но и како подарок за вашите родители, двојки или пријатели. Product description 10 Pieces Mini Yellow Cute Duck Embroidery Iron On Patches, Embroidered Tiny Duckies Sew On Patch For Clothes Dress Jackets Caps, DIY Duck Embroidery Patches Sewing Craft Decoration Package includes : 10 pieces mini duck iron on patches Specifications : Material : hot melt adhesive, Полиестерско влакно и неткаена ткаенина Боја : Yellowолта големина : 1.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата