• Со попуст
  • Неодамнешно
Vosarea 4 компјутерски везници Организатор дрвени вкрстени бод, држач за конец на конец, вкриен бод на конецот, чувар на конец за занаетчиство за занаетчиски занаетчис?

Vosarea 4 компјутерски везници Организатор дрвени вкрстени бод, држач за конец на конец, вкриен бод на конецот, чувар на конец за

 
DEN 1192.00

Количината на стоката
Това е достапна

Нема посочени или закопчиња, не лесни за или деформирање и нема да ви ги почешаат рацете Нашиот Организатор за везење Флос Организатор е совршен за сите ваши проекти за вкрстено бод и везови. Нашиот организатор за вкрстени нишки има многу дупки за да ви овозможи одделно да ги чувате вашите различни обоени нишки. Преносен дизајн и разумна големина, многу лесен за носење каде и да е. Целиот дизајн на производот е убав и дарежлив, што може да одговара на нишки за шиење. Опис Ова е некои креативни и практични табли за организирање на нишки за шиење. Одличен организатор и навој за помагање на складирање на секаков вид на вез, што ви треба. Материјал со висок квалитет и фино изработка може да ја обезбеди неговата издржливост и практичност. Едноставно во дизајнот, но многу практично во употреба, што ви носи голема погодност.- Материјал : дрво.- Нашиот организатор на навој на вкрстени бод има многу дупки за да ви овозможи одделно да ги чувате вашите различни обоени нишки. Деформирање и нема да ви ги почешаат раката. Пакет, вклучувајќи табли за складирање на кабел за вкрстени бод.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата