• Со попуст
  • Неодамнешно
Комплет за шиење на цвест за шиење, 4 парчиња конец за отстранување на конецот за отстранување на конецот, алатка за сечење на конец со ножици, мерка мерка на лента и

Комплет за шиење на цвест за шиење, 4 парчиња конец за отстранување на конецот за отстранување на конецот, алатка за сечење на конец со ножици,

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Секачи за цвест : 2 мали риперки од цвест се во должина од 3,5 инчи/ 9 см и 2 големи риперси се 5,5 инчи/ 14 см, добро за сечење и отстранување на несакани шевови Облекајќи ножици : Многу корисна и практична алатка за разновидност на материјал, риболов линија, ткаенина, нишка; Должина : 4,21 инчи/ 10,7 см. Мека мерка на лента : Опсег на мерење : 60 инчи/ 150 см; Печатени во инчи и сантиметарски ознаки; Лесно за читање со црни големи броеви и мекиот материјал се вклопува за мерење на криви или рамни површини. Добар квалитет : Овие алатки се изработени од метал и пластика со добар квалитет; Секој рипер и чистач вклучува пластични заштитни капачиња. Пакетот вклучува : 2 големи и 2 мали риперки за цвест, 1 x ножици, мерка од мека лента од 1 x и торба за складирање од 1 x. Секачи за цвест : 2 мали риперки од цвест се во должина од 3,5 инчи/ 9 см и 2 големи риперси се 5,5 инчи/ 14 см, добро за сечење и отстранување на несакани шевови. Облекајќи ножици : Многу корисна и практична алатка за разновидност на материјал, риболов линија, ткаенина, нишка; Должина : 4,21 инчи/ 10,7 см. Мека мерка на лента : Опсег на мерење : 60 инчи/ 150 см; Печатени во инчи и сантиметарски ознаки; Лесно за читање со црни големи броеви и мекиот материјал се вклопува за мерење на криви или рамни површини. Добар квалитет : Овие алатки се изработени од метал и пластика со добар квалитет; Секој рипер и чистач вклучува пластични заштитни капачиња. Пакетот вклучува : 2 големи и 2 мали риперки за цвест, 1 x ножици, мерка од мека лента од 1 x и торба за складирање од 1 x. Комплет за шиење на цвест за шиење, 4 парчиња конец за отстранување на конецот за отстранување на конецот, алатка за сечење на конец со ножици за кастрење, мека мерка на лента и торба за складирање за удобна комбинација за шиење : Комбинацијата вклучува рапири од цвест, мерка за ножици и мека лента, која може да ги задоволи вашите различни потреби при шиење .


Клучни карактеристики

Large seam ripper length:
5.5 inch/ 14 cm (clear cap included)
Small seam ripper length:
3.5 inch/ 9 cm (clear cap included)
Seam ripper handle colors:
red, yellow, blue and green
Scissor nipper length:
4.21 inch/ 10.7 cm
Package includes:
4 x Seam rippers :
1 x Scissor :
1 x Soft tape measure :
1 x Storage bag :
Warm notice:
1. These thread removers and the scissor are incisive, please mind the pointed parts when use it and keep them away from child. :
2. The handle of the scissor is arranged in color randomly, so the 2 colors of the scissor's handle you received may differ from the colors shown in picture. :

Слични производи во категоријата