• Со попуст
  • Неодамнешно
Thread Linge Serger Serger Thread Otmro 1PCS 402 Serger Machine Thread 8000 јарди Секоја коцки за везови за поврзување на конецот за поврзување на Serger за машина за шиење DIY и поправка на рацете работ?

Thread Linge Serger Serger Thread Otmro 1PCS 402 Serger Machine Thread 8000 јарди Секоја коцки за везови за поврзување на конецот

 
DEN 175.84

Количината на стоката
Това е достапна

【Висококвалитетен полиестер】 Темата за шиење е изработена од висококвалитетен полиестер и нема да носи и да се скрши Пластичната количка нема да се деформира за време на транспортот. Дури и ако облеката се носеше и миеше многу пати, тие нема да избледат. 【Светли бои】 Овие прекрасни живописни бои се идеални за додавање на вашите креации во вашиот проект за шиење. Можете да додадете детали за вез во домашни фустани, блузи, ќебиња и многу повеќе. 【Широка употреба】 работи добро за секојдневно шиење, вклучува шиење на рацете, машини за шиење и машини за везови. 【Професионална машина за нишки за машини】 Тема за шиење полиестер 8000 јарди полиестер секој конец за нишки. Овој сет на нишки може да го исполни поголемиот дел од проектот за домашна употреба. 【Добар производ】 Имаме силен тим за услуги на клиентите за да обезбедиме задоволство за секој купувач! Постојат проблеми со вашето купување. Ве молиме контактирајте не, ние ќе ви одговориме. 【Висококвалитетен полиестер】 Темата за шиење е изработена од висококвалитетен полиестер и нема да носи и да се скрши. Пластичната количка нема да се деформира за време на транспортот. Дури и ако облеката се носеше и миеше многу пати, тие нема да избледат. 【Светли бои】 Овие прекрасни живописни бои се идеални за додавање на вашите креации во вашиот проект за шиење. Можете да додадете детали за вез во домашни фустани, блузи, ќебиња и многу повеќе. 【Широка употреба】 работи добро за секојдневно шиење, вклучува шиење на рацете, машини за шиење и машини за везови. 【Професионална машина за нишки за машини】 Тема за шиење полиестер 8000 јарди полиестер секој конец за нишки. Овој сет на нишки може да го исполни поголемиот дел од проектот за домашна употреба.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата