• Со попуст
  • Неодамнешно
Лиухд Преносни Комарец Мрежа, Возрасни Комарец Нето Кревет Настрешници Комарец Нето Дише &засилувач; Перат Комарец Без Инсталација Комарец Нето Отворено Кампувањ?

Лиухд Преносни Комарец Мрежа, Возрасни Комарец Нето Кревет Настрешници Комарец Нето Дише &засилувач; Перат Комарец Без Инсталација Комарец

 
DEN 1375.84

Количината на стоката
Това е достапна

Quality Protection ® Оваа мрежа за комарци е изработена од полиестерска мрежа, густа со супер мали мрежести дупки за ефикасно изолирање на комарците, создавајќи добра атмосфера за спиење Qultipuropove повеќенаменски, лесен За носење И чување, погоден за студентски кревет, кревет на спрат, службено патување, патување, домашно живеење, слободно време во Дворот итн., Исто Така може да се користи на отворено како шатор за време на кампување, Сончање во текот на денот, Уживање во прекрасното ѕвездено небо ноќе. Qurfection Net Effection Комарец Net Fine Hexagonal Мрежи Двојно - Жица Саќе Шифрирана Мрежа Структура За Да Се Избегне Силна Светлина Прашина и да се избегне комарци вознемирувачки. Qurze Strong И Stirable Que надградените мрежи за комарци се изработени од најлоша полиестерска ткаенина, која е ситно сошиена и не е лесно да се изгребе. Ако ви треба упатство за преклопување или сте добиле оштетена стока, ве молиме контактирајте не на време, со задоволство ќе ви помогнеме. Quo ви дава Кул И Удобна Ноќ кога одите на одмор или кампувате на отворено, со оваа пренослива мрежа за комарци,повеќе не мора да се грижите за вознемирени од комарците,нека имате пријатен одмор. Карактеристики : qualdable дизајн, многу погоден за патување.● Лесен за инсталирање, чистење и складирање. Задржи подалеку од комарци, муви и други досадни инсекти, кои можат да обезбедат безбедна и удобна средина за спиење.


Клучни карактеристики

80*190CM,100*190CM,135*190CM,160*190CM:
PACKING LIST:
Mosquito net*1:
NOTE:
1. Hand wash, you can use various types of dry cleaning agents, hang to dry after dehydration.:
2.Due to the different display and light effects, the actual color may be slightly different from the image.:
3.Due to manual measurement, please allow a deviation of 1-3 cm. :

Слични производи во категоријата