• Со попуст
  • Неодамнешно
Пакувања n играчки листови за 4moms, органски памучни пакувања n играчки листови покритие компатибилен со 4moms Breeze и Breeze Go Playard, Playard лист одговара на душек од 28 x 40 инчи, б?

Пакувања n играчки листови за 4moms, органски памучни пакувања n играчки листови покритие компатибилен со 4moms Breeze и Breeze Go Playard,

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Органски памук 100% органски памук : Нашиот лист за игра за момчиња за девојчиња се изработени од органски памук, овој вид ткаенина е ултра мека, дише и не содржи супстанции, фталати или хемикалии што можат да му наштетат на кожата или здравјето на вашето бебе. Обезбедуваме дека секој лист за играње со пакувања е сертифициран „тестиран за штетна супстанција“ од Глобал Оеко-Текс. Значи, тој е посоодветен за нежната кожа на бебето, обезбедувајќи им на вашите малечки безбедна и удобна околина за спиење и играње. Големина : Димензијата на капакот на душекот 29 "x 41", дизајниран специјално за 4moms Breeze Plus Protable Playard & Breeze Go Presistable Travel Playard. Ако имате преносен Playard од 4moms Breeze Plus (Model 1045/1039) и Breeze GO Portable Travel Playard (Model 1044/1034), овој заштитник на душекот Playpen е вашиот совршен избор. Инсталирајте во секунди : Нашите листови со Pack N Play го опфатија еластичниот опсег околу целиот раб, што му дава безбедно и прицврстено вклопување и ги прави капаците побезбедни за бебињата. Лесно за чистење : Нашиот лист за перење Machine N Play се менува со секое миење. Нашите листови за играње со пакети се затегнати и силни за да носат какво било мало прилагодување во големината на вашиот душек за пакување и играјте. Гаранција за месечина : Квалитетот на производот на кој можете да му верувате за да можете да го купите лесно.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата