• Со попуст
  • Неодамнешно
Vepret дрво на живот wallидни декорации кораат и стапчиња, големи келтски сонце и месечина винил wallидни налепници, црни симболи природни самовили растителни лозови дом?

Vepret дрво на живот wallидни декорации кораат и стапчиња, големи келтски сонце и месечина винил wallидни налепници, црни симболи

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

【Надградена силна адхезија】 Овие налепници и мурали на wallидови се дизајнирани со силна формула за да се обезбедат долготрајни резултати и да се спречат солзи Само излупете и залепете, отстранлив и резистентен без леплив остаток. Забавен начин за облекување на изнајмување или своја соба. 【Голем wallиден декларација】 Декларациите на wallидот на дрвото доаѓаат со 3 листови, секоја големина на листот : 39,3 "x 15,7". Завршена големина : 37,4 "x 37. Доволна количина може да ја исполни вашата дневна употреба и замена, со што можете да DIY според вашата инспирација и идеи. 【Wide Applications】Our vinyl wall decal can be applied to any smooth, clean, flat surface, suitable for decorating living room, bedroom, bathroom, dining room, playroom, gym, kitchen, preschool, school, nursery, kids room, office, Библиотека, прозорец и други места. 【Лесно е да се примени】 Има дијаграм што треба да се следи при инсталирање на декор за налепници на wallидови. Излупете го само горниот дел од wallидот, залепете го на местото каде што сакате да нанесете и притиснете го декорацијата на другата страна додека се одврзувате.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата