• Со попуст
  • Неодамнешно
ПОЛИЦИ ЗА Складирање Деца УНИКОО, Организатор За Складирање Играчки За Деца, Полица За Книги За Деца и Складирање Играчки За Училиште, Спална Соба, Игротека или Рас?

ПОЛИЦИ ЗА Складирање Деца УНИКОО, Организатор За Складирање Играчки За Деца, Полица За Книги За Деца и Складирање Играчки За Училиште,

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

●МАТЕРИЈАЛ ПОГОДЕН ЗА ДЕЦА●овој детски организатор е изработен од висококвалитетен HDPE материјал, кој е издржлив, без мирис, bpa и fthalate free Елегантните рабови и заоблените агли го минимизираат ризикот од удари или гребење, додека стабилната структура и дизајнот против лизгање на полицата избегнуваат треперење или превртување. ①ДОПОЛНИТЕЛНО СКЛАДИРАЊЕ И ЛЕСЕН ПРИСТАП до АРТИКЛИТЕ оваа разноврсна единица нуди доволно простор за складирање во горниот шкаф и долните канти за складирање. Вклучувајќи 6 издржливи, пластични канти за складирање - 4 стандардни и 2 големи канти. ●ДИЗАЈН на ПОВЕЌЕ СКЛАДИРАЊЕ ● овој организатор може да собере различни видови играчки, материјали и најважни работи за вашето дете. Кантите се заменливи и отстранливи дизајнирани за време на игра и лесно чистење. ●ЛЕСНО СЕ СКЛОПУВА.собранието е едноставно и сите алатки се вклучени. Отстранливите канти за складирање се лесни, а полицата е цврста со задебелени челични цевки кои градат стабилна, анти-деформативна структура под компресија. Не пропуштајте ја оваа забавна можност да ја соберете со вашите деца и да ги вежбате нивните практични способности!. ПОЛИЦИ ЗА Складирање Деца УНИКОО, Организатор За Складирање Играчки За Деца, Полица За Книги За Деца и Складирање Играчки За Училиште, Спална Соба, Игротека или Расадник Спецификација : ДЕТСКИ МАТЕРИЈАЛ ДИЗАЈН ЗА ОТВОРЕНО СКЛАДИРАЊЕ ДИЗАЈН НА МУТИФУНКЦИЈА МОДЕРЕН И СТИЛСКИ Лесен За Составување Политика За Испорака И Ракување : 1.Ние обезбедуваме испорака само на 48 континентални држави во сад 2.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата