• Со попуст
  • Неодамнешно
Поправа просторија за облека за облека, просторија за складирање на облека за типови, просторија за преклопна просторија за менување, преносна шкафче за куќи за не?

Поправа просторија за облека за облека, просторија за складирање на облека за типови, просторија за преклопна просторија за менување, преносна

 
DEN 4879.04

Количината на стоката
Това е достапна

Ултра компактна просторија за менување, брза и удобна приватност, каде и да сте Подвижна соблекувална, оваа преносна соблекувална е одвојлива и лесна за склопување, така што соблекувалната е лесна за движење и може да се поправи насекаде по потреба. Еколошка крпа за засенчување, ткаенина со висока густина што блокира повеќе од 95% од светло, висока густина технологија за анти-и-и-отпорна на абење. Дизајнот поставен на wallидови, може да се користи во тесни агли, не зазема простор и ви обезбедува приватност. Лесен за инсталирање и отстранување. Задебелена боја на спреј за висока температура, не е лесна за избледување, издржлива. Instant changing room This unique recreational changing room is ideal to use in any situation where a changing room might be needed such as the clothing stores, shopping malls, offices, etc. Name : Fitting Room Curtain material : High quality fabric U Type Rod Size : 80 (W) /90 (W) /100 (W) U-ROD Боја : Златен пакет завеса x1 рамка x1.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата