• Со попуст
  • Неодамнешно
Ouyoxi коноп јаже нето балконски скалила бариера за заштита на падот на безбедноста на мрежата за деца 6мм јаже 10см мрежа тешка должност виси мрежен wallид што виси зана?

Ouyoxi коноп јаже нето балконски скалила бариера за заштита на падот на безбедноста на мрежата за деца 6мм јаже 10см мрежа тешка должност виси

 
DEN 7487.84

Количината на стоката
Това е достапна

【Прилагодлива големина】 Качување на мрежата за деца има дијаметар од 6мм (0,23 ") и големина на мрежа од 10 см (3,93"), ве молиме контактирајте со нас преку е-пошта, мрежата за јаже може да се прилагоди според вашата реална големина | 【материјали со висок квалитет 】 Безбедносен мрежен мек материјал, тешка мрежа, повеќеслојно искривување и прецизно, прецизно жици, изработка; Висока температурна сончаница, јасни линии, издржливост и анти-облека | 【Трајни】 Голема нето трајна умерена мекост, не е лесно да се избледи, не се плаши од ветер и дожд, долга услуга l 【Висококвалитетни материјали】 Безбедносен мрежен мек материјал, тешка мрежа, повеќеслојно искривување и весело, прецизно жици, изработка; Висока температура за сончање, јасни линии, издржливост и анти-облека. 【Трајни】 Голема нето трајна умерена мекост, не е лесно да се избледи, не се плаши од ветер и дожд, долг животен век, лесен за инсталирање и лесен за расклопување. 【Уникатен дизајн】 Тешки мрежи усвојуваат безгласно ткаење со двојна игла, ткаени рачно ткаени ткаени мрежи, ткаење со јаже од коноп, имаат силен отпор на влијание, таа е силна дури и кога се користи на отворено. 【Опсег на примена】 Нето -јажето е погодна за сите видови сцени, коридори на вратите и прозорците, скали, балкони, огради, креветчиња, кафези за миленичиња, градинки, забавни паркови, јавни објекти, пејзажни огради, надворешни wallsидови, мрежни за заштита на растенија. 【Прилагодлива големина】 Качување на мрежата за деца има дијаметар од 6мм (0,23 ") и големина на мрежа од 10 см (3,93"), ве молиме контактирајте со нас преку е-пошта, мрежата за јаже може да се прилагоди според вашата реална големина | 【материјали со висок квалитет 】 Безбедносен мрежен мек материјал, тешка мрежа, повеќеслојно искривување и прецизно, прецизно жици, изработка; Висока температурна сончаница, јасни линии, издржливост и анти-облека | 【Трајни】 Голема нето трајна умерена мекост, не е лесно да се избледи, не се плаши од ветер и дожд, долга услуга l. 【Висококвалитетни материјали】 Безбедносен мрежен мек материјал, тешка мрежа, повеќеслојно искривување и весело, прецизно жици, изработка; Висока температура за сончање, јасни линии, издржливост и анти-облека. 【Трајни】 Голема нето трајна умерена мекост, не е лесно да се избледи, не се плаши од ветер и дожд, долг животен век, лесен за инсталирање и лесен за расклопување. 【Уникатен дизајн】 Тешки мрежи усвојуваат безгласно ткаење со двојна игла, ткаени рачно ткаени ткаени мрежи, ткаење со јаже од коноп, имаат силен отпор на влијание, таа е силна дури и кога се користи на отворено.


Клучни карактеристики

Product Name:
Hemp rope net
Safety net material:
jute
Protective mesh size:
1x1m , 1x2m , 1x3m , 1x4m , 1x5m , 1x6m , 2x2m , 2x3m , 2x4m , 2x5m , 3x3m , 3x5m , 3X7m , 4X4m , 4X6m , 5X5m(customizable)
◇Safety rope:
diameter about:
6mm(0.23 in)
mesh spacing:
10X10cm
Rope color:
jute color (other colors can be customized)
The woven mesh is suitable for indoor/outdoor use and can be used anywhere.:
◇Recommended size:
Photo wall:
rope thickness 3-6mm, mesh 8-12cm;
Clothes hanging net:
rope thickness 8-12mm mesh 8-15cm;
Decorative net:
rope thickness 6-20mm mesh 6-25cm;
Ceiling net:
rope thickness 10-20mm mesh 10-25cm;
Climbing net:
rope thickness 16-22mm mesh 12-25cm;
Protective net:
rope thickness 8-14mm mesh 8-12cm;
Plant climbing net:
rope thickness 6-10mm mesh 10-20cm ;
◇Widely used ropes:
stairs, balconies, lofts, windows, gardens, climbing, swings, hammocks, suspension bridges, kindergartens, shopping malls, restaurants, amusement parks, clothing stores, hanging clothes nets, roof ceiling nets, decorative nets, plant protection nets , tunnel network, blocking animal nets, children's shatter-resistant ne

Слични производи во категоријата