• Со попуст
  • Неодамнешно
Вентилатор ЗА ладење ЗА PS4 PRO, USB Надворешен Ладилник, Пренослив Турбо Контрола На Температурата За Заштеда На Енергија, Вентилатори За Автоматско Работење За Ладењ?

Вентилатор ЗА ладење ЗА PS4 PRO, USB Надворешен Ладилник, Пренослив Турбо Контрола На Температурата За Заштеда На Енергија, Вентилатори

 
DEN 279.84

Количината на стоката
Това е достапна

ЕФИКАСНО ЛАДЕЊЕ : ЗА ВЕНТИЛАТОРОТ PS4 Pro ефикасно се лади ЗА ХАРДВЕРОТ PS4 Pro и го одржува без прашина со помош на 5 вентилатори за ладење со турбо полнење Останете ладни во жешките летни денови и долгите сесии за игри. ДВА РЕЖИМИ НА ЛАДЕЊЕ : вентилаторите за ладење за контрола На Температурата имаат два методи за ладење, нормална брзина и заштеда на енергија. Турбо Поттик за тешки и хардкор гејмери за брзо ладење ЗА PS4 pro. ДВА НАЧИНИ НА РАБОТА : USB надворешниот ладилник има два режима на работа, префрлете се на "ВКЛУЧЕНО" и вентилаторот ќе работи континуирано. Префрлете се на "Автоматски Режим" и вградениот сензор за температура ќе ја започне својата интелигентна работа. АВТОМАТСКО РАБОТЕЊЕ : USB надворешниот ладилник може да се користи и во вертикални и во хоризонтални насоки. Кога Вашиот PS4 Pro ќе се загрее, вентилаторот за ладење ќе работи автоматски и ќе се исклучи кога ќе се олади. ПРИКЛУЧОК И ИГРА : USB надворешен ладилник ЗА PS4 Pro е приклучок и игра, А USB портата на конзолата работи НА DC5 V без дополнителна моќност. Работи со повеќето за ps вертикални држачи за полнач. ЕФИКАСНО ЛАДЕЊЕ : ЗА ВЕНТИЛАТОРОТ PS4 Pro ефикасно се лади ЗА ХАРДВЕРОТ PS4 Pro и го одржува без прашина со помош на 5 вентилатори за ладење со турбо полнење. Останете ладни во жешките летни денови и долгите сесии за игри. ДВА РЕЖИМИ НА ЛАДЕЊЕ : вентилаторите за ладење за контрола На Температурата имаат два методи за ладење, нормална брзина и заштеда на енергија. Турбо Поттик за тешки и хардкор гејмери за брзо ладење ЗА PS4 pro. ДВА НАЧИНИ НА РАБОТА : USB надворешниот ладилник има два режима на работа, префрлете се на "ВКЛУЧЕНО" и вентилаторот ќе работи континуирано.


Клучни карактеристики

Item Type:
Cooling Fan For PS4 PRO
Model:
For TP4 831
Material:
ABS
Size:
Approx. 295x53x52mm / 11.6x2.1x2.0in
Operating Voltage:
DC 5V
Fan Speed.:
Large Fan:
5000, 10%RPM
Small Fan:
6000, 10%RPM
Applicable Models:
For PS4 Pro Console
Package List:
1 x Cooling Fan for PS4 PRO1 x Power Cord:
1 x Instruction Manual:
Note:
Please allow some error due to manual measurement.:

Слични производи во категоријата