• Со попуст
  • Неодамнешно
Zoomhitskins PS4 Кожата, Компатибилен За Playstation 4, Нинџа Зелена Желка Рептил Ѕверови Дрво, 1 PS4 Конзола Кожата, Трајни &засилувач; Одговара, Лесно Да Се Инсталира, 3M Винил Нале?

Zoomhitskins PS4 Кожата, Компатибилен За Playstation 4, Нинџа Зелена Желка Рептил Ѕверови Дрво, 1 PS4 Конзола Кожата, Трајни &засилувач; Одговара,

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

СОВРШЕНО ОДГОВАРА, КОМПАТИБИЛЕН ЗА PLAYSTATION 4 КОНЗОЛА : оваа PS4 додатоци кожата е прецизно исечена за да одговара и да обезбеди целосна заштитна PS4 конзола за кожа и компатибилна За playstation 4 додатоци Можете исто така да најдете различни PS4 Слим, PS4 Pro, PS5, X1, Прекинувач, ПРЕКИНУВАЧ OLED, Прекинувач Lite и повеќе за вашата конзола и контролори. Секоја наша КОЖА PS4 е направена во САД. СТОТИЦИ ДИЗАЈНИ ПОСТОЈАНО СЕ АЖУРИРААТ : ние секогаш внимаваме на најновите трендови на налепници ЗА кожа PS4 : симпатична, розова, мачка, змеј, ретро гроздобер, камо, ботаничка, сакура, пастелна, сина, аниме, корали, животно, морнар, мермер, галаксија, месечина, еднорог, широк спектар на кожи ОД конзолата PS4 за да изберете . Имаме задоволни клиенти од целиот свет, и се воодушевени да биде дел од големиот игри индустрија. ИЗДРЖЛИВ 3М ВИНИЛ НАЛЕПНИЦА PS4 КОНЗОЛА ЗАШТИТНИК : Изработен од издржлив 3м ораџет винил, производите НА ZOOMHITSKINS нудат супериорни перформанси во нашиот капак НА КОНЗОЛАТА PS4 за да ги заштитите вашите брзини од прашина и гребнатини. Кожите НА КОНЗОЛАТА PS4 за девојчиња и момчиња се дизајнирани да понудат издржливост и заштита, а исто така и да се вклопат совршено. Силна адхезија, без меурчиња, слободно!. ШТО ЌЕ ДОБИЕТЕ и КАКО ДА СЕ КОРИСТИ : Секој сет на КОЖАТА PS4 вклучува 1 x PS4 конзола кожата.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата