• Со попуст
  • Неодамнешно
Ретинол Плацента Змеј Крем За Крв, Крем За Зацврстување На Лицето Ретинол, Хидратантна Крема За Лице Ретинол, Крем Против Брчки За Жени, Навлажнувачки Серум За Зацв?

Ретинол Плацента Змеј Крем За Крв, Крем За Зацврстување На Лицето Ретинол, Хидратантна Крема За Лице Ретинол, Крем Против Брчки За Жени,

 
DEN 143.84

Количината на стоката
Това е достапна

Регенерира И Храни : Ја Регенерира и навлажнува вашата кожа со Кремот За Крв Од Змејови Со пријатен антиоксиданс и регенерирачка текстура. Осветлете го тонот на кожата, претставете природен изглед. Луксузно Подмладување На Кожата : Дава удобност и уживање на кожата, подмладување и подмладување. Подобрете Ја Грубата Кожа : Длабоко ја навлажнува и навлажнува, ја ублажува сувата и дехидрирана кожа и ја одржува кожата мазна и мека. Осветлете Ги Фините Линии : Ефикасно осветлете ги фините линии на лицето, навлажнете против брчки и заклучете ја водата, одржувајте ја кожата хидрирана. Дури И Тонот на Кожата : рамномерно го осветлува тонот на кожата, нежно ја храни кожата, ја прави кожата природно транспарентна и го враќа младешкиот изглед. Карактеристики : 1. Изнесете сјаен, здрав сјај. Тоа помага да се намалат брчките, да се осветли тенот и длабоко да се нахрани вашата кожа. Подмладување и сјај Со Ретинол Плацента Змеј Крв Крем. Спецификација : Име На Производ : Ретинол Плацента Змеј Крем За Крв нето содржина : 50гр Тежина : 160гр рок на Траење : 3 години метод На Складирање : чувајте На ладно и суво место Погодно За типови кожа : Сите типови кожа Пакетот Вклучува : 1/2/3/4/5 ПАРЧИЊА х Ретинол Плацента Змеј Крем За Крв Забелешка : 1.


Клучни карактеристики

Product Name:
Retinol Placenta Dragon Blood Cream
Net content:
50g
Weight:
160g
Shelf life:
3 years
Storage method:
store in a cool and dry place
Suitable for skin types:
all skin types
Package Includes:
1/2/3/4/5 PCS x Retinol Placenta Dragon Blood Cream :
Note:
1. Due to different manual measurements, please allow for slight size differences. :
2.Due to differences in different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item :

Слични производи во категоријата