• Со попуст
  • Неодамнешно
Маска За Лице Сад За Мешање, 4 во 1 Сад За Мешање Маски За Маска ЗА Убавина Поставете САМИ Сад За Маска За Маска За Маска За Маски За Лице Алатка За Маска За Маска За Да?

Маска За Лице Сад За Мешање, 4 во 1 Сад За Мешање Маски За Маска ЗА Убавина Поставете САМИ Сад За Маска За Маска За Маска За Маски За Лице Алатка

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Сад За Мешање Маска За лице : стапчето за маска се користи за бришење за ширење на маската за лице Самостојната алатка за маска за лице е деликатна и лесна. без разлика дали е за домашна употреба или за патување, комплетот за самостојни маски за лице заштедува простор. садот за маска е издржлив и безбеден за употреба. МАСКА САМОСТОЈНА Сад Маска САМ Четка : комплетот алатки за маска за лице сам има светла боја и добар квалитет. Комплетот сад за мешање маска за лице е податлив и не е лесен за деформација. Комплетот за алатки за маски за лице е со мала големина и мала тежина, комплетот за садови за мешање е одличен за торба за шминка, алатки за мешање садови со совршена големина за чување и патување. МАСКА ЗА лице Самостојна Алатка : не паѓа страв, комплетот за маски за лице не е страв од високата температура и нема страв од изобличување. Комплетот за алатки за мешање маски за лице е лесен за нанесување маска од кал и ја чисти, комплетот за садови за мешање маски за лице е лесен за употреба, самостојна маска за лице мешање силиконски сад измешајте ги сопствените маски за лице дома. Сад За Мешање маски : овој силиконски комплет за маски за лице е изработен од безбеден и здрав квалитет, кој може да се користи со доверба. Комплетот за алатки за мешање маски за лице е погоден за самостојно.


Клучни карактеристики

Item Type:
Makeup Brush
Material:
PVC, ABS, PP
Packing:
paper card Blister
Package list:
1 x mask bowl :
1 x mask stick :
1 x brush :
1 x spoon :

Слични производи во категоријата