• Со попуст
  • Неодамнешно
JKTR единечна маска за очи Ортоптичко очите лепенка амблиопија за очи за очила Страбизам мрзлива лепенка за очи за деца и возрасни 0522

JKTR единечна маска за очи Ортоптичко очите лепенка амблиопија за очи за очила Страбизам мрзлива лепенка за очи за деца и возрасни

 
DEN 159.36

Количината на стоката
Това е достапна

★ Мека, удобна и лесна ★ Направено од мек свилен материјал. Дишејќи и удобно за очите, нема да ги изгребат очилата。. ★ Ултра - тенок материјал, нема да ги допрете очите, ослободете ги очите. ★ Внимателниот дизајн го олеснува склопувањето и расклопувањето. ★ Дупка што може да се фиксира на очилата, погодно за употреба и нема ирации на кожата. Дупка што може да се поправи на очилата, удобен за употреба и нема иразација на кожата. ★ Спецификација : Материјал : Mulberry Silksize : 8.34x1,77 инчи; Погодно за очилата чија висина на рамките е 2,5-3,8 см. ★ Пакетот вклучува : 1 чаша лепенка, без вклучување на очилата. ★ Белешка : Бидејќи користиме меѓународна логистика, обично се потребни 15-25 дена за испорака. Ако не сте го примиле во рок од 30 дена, ве молиме контактирајте не навреме. Ако имате какви било прашања или проблеми за овој производ, ве молиме слободно контактирајте не и ние ќе се справиме со тоа што е можно поскоро.


Клучни карактеристики

Material:
Mulberrysilk
Size:
8.5X4.5 cm/3.34X1.77 inches; Suitable for the glasses whose frames' height is 2.5-3.8cm.
★Package includes:
1 Glasses Patch, not including the glasses.:
★NOTE:
Since we use international logistics, it usually takes 15-25 days to deliver. If you have not received it within 30 days, please contact us in time.:
If you have any questions or problems about this product, please feel free to contact us and we will deal with it as soon as possible. :

Слични производи во категоријата