• Со попуст
  • Неодамнешно
Doitool Comfort Seat Cushion 3 парчиња за еднократно тоалети за тоалети, топло тоалетно покритие, нелизгање мека тоалетна перница за тоалети, заплашено за бања за бања за домашн?

Doitool Comfort Seat Cushion 3 парчиња за еднократно тоалети за тоалети, топло тоалетно покритие, нелизгање мека тоалетна перница за

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Овие производи доаѓаат со дизајн на рачката во форма, и тие се лесни за инсталирање, едноставни и чисти Покривање на седиштето. Овие тоалетни влошки се дизајнирани во едноставен и чист дизајн, исклучителна изработка и може да се користат многу пати. Покривање на седиштето. Задната страна на овие перничиња се изработени од материјал за перење ,, материјали. Покривање на седиштето. Кожа-пријателски и удобно, изберете удобни ткаенини, достапни за пријателски и удобни четири сезони на кожата. Покривање на седиштето. Целиот пакет не остава мртов агол, креативен дизајн, цврст и не паѓа. Покривање на седиштето. Овие производи доаѓаат со дизајн на рачката во форма, и тие се лесни за инсталирање, едноставни и чисти. Покривање на седиштето. Овие тоалетни влошки се дизајнирани во едноставен и чист дизајн, исклучителна изработка и може да се користат многу пати. Покривање на седиштето. Задната страна на овие перничиња се изработени од материјал за перење ,, материјали. Покривање на седиштето. Кожа-пријателски и удобно, изберете удобни ткаенини, достапни за пријателски и удобни четири сезони на кожата.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата