• Со попуст
  • Неодамнешно
Саборино Утринска Маска За Лице Богата СО Влага 28-ти-Тоа е Се-во-едно маска со Висок Тип На Задржување на Влага Што Е Совршена За Времиња кога Сушењето е Вознемирено.

Саборино Утринска Маска За Лице Богата СО Влага 28-ти-Тоа е Се-во-едно маска со Висок Тип На Задржување на Влага Што Е Совршена За Времиња

 
DEN 367.84

Количината на стоката
Това е достапна

Саборино Утринска Маска специјална маска за лице за нега која извршува 3 функции одеднаш Тие се чистење, тонирање и прајмер. Ќе бидат потребни само 60 секунди за да се заврши грижата за кожата наутро. Тоа помага да ја затегнете кожата, исто така, го олеснува шминкањето. Завршете го миењето на лицето + нега на кожата + навлажнувачка основа со една маска за чаршафи! ПРИДОБИВКИ - 3 во 1 утринска маска-60 секунди за да ја завршите рутината За нега На кожата - Богата Со Влажна Арома на мешани бери насоки за употреба-Отворете го капакот И нежно отстранете еден лист маска-Внимателно расклопете ја маската и нанесете ја на кожата - Оставете ја 60 секунди И нежно намачкајте ја преостанатата суштина На Насоките НА лицето ЧЕКОР 1, Отворете го капакот и нежно отстранете една маска од лист. ЧЕКОР 2, Внимателно расклопете ја маската и нанесете ја на кожата. ЧЕКОР 3, Нежно намачкајте ја преостанатата суштина со памук на лицето. Состојки ВОДА (АКВА), ГЛИЦЕРИН, ИЗОПЕНТИЛДИОЛ, АЛКОХОЛ, ДИГЛИЦЕРИН, ПЕГ-60 ХИДРОГЕНИЗИРАНО РИЦИНУСОВО МАСЛО, МЕТИЛПАРАБЕН, ФЕНОКСИЕТАНОЛ, БЕТАИН, НАТРИУМ ЦИТРАТ, КСАНТАН ГУМА ЗА ЏВАКАЊЕ, ЕТИЛПАРАБЕН, СТИРЕН/АКРИЛАТИ КОПОЛИМЕР, ТРЕМЕЛА ФУЦИФОРМИС ПОЛИСАХАРИД, МЕД (МЕЛ), ЛИМОНСКА КИСЕЛИНА, МИРИС (парфем), АСКОРБИЛ ГЛУКОЗИД, ЈАБОЛКОВА КИСЕЛИНА, БУТИЛЕН ГЛИКОЛ, ДИПРОПИЛЕН ГЛИКОЛ, ЕКСТРАКТ ОД ФЕРМЕНТ СФИНГОМОНАС, НАТРИУМ ХИЈАЛУРОНАТ, МЕНТОЛ, ФИЛТРАТ ЗА ФЕРМЕНТАЦИЈА НА СОК ОД ЛАКТОБАЦИЛУС/ГРОЗЈЕ, ЕКСТРАКТ ОД ЛИСТ ОД АЛОЕ БАРБАДЕНСИС, ПРОПИЛПАРАБЕН, ЕКСТРАКТ ОД ЛИСЈА ПРУНУС ПЕРСИКА (ПРАСКА) (ПРУНУС ПЕРСИКА), поликватерниум-61, РАСТВОРЛИВ КОЛАГЕН, ЕКСТРАКТ ОД КОРЕН ОД РУБУС ЕЛИПИТИКУС, ЕКСТРАКТ ОД ЛИСЈА ОД МЕНТА ПИПЕРИТА (ПЕПЕРМИНТ), ЕКСТРАКТ ОД ПУНИКА ГРАНАТУМ ПЕРИКАРП, ТОКОФЕРОЛ, ЕКСТРАКТ ОД ОВОШЈЕ ОД ВАКЦИНИУМ МИРТИЛУС ПРЕДУПРЕДУВАЊАТА ГО ЗАПЕЧАТУВААТ ПО СЕКОЈА УПОТРЕБА ЗА ДА СЕ СПРЕЧИ ИСТЕКУВАЊЕ НА СЕРУМОТ И ГУБЕЊЕ НА ВЛАГА.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата