• Со попуст
  • Неодамнешно
Клипови За Коса од кристален Камен - Пенливи Штипки За Коса Од Кристал За Жени И Девојки-Совршени За Стилизирање, Пресекување и Кревање На Плетена Коса-Тројни Штипк?

Клипови За Коса од кристален Камен - Пенливи Штипки За Коса Од Кристал За Жени И Девојки-Совршени За Стилизирање, Пресекување и Кревање

 
DEN 79.84

Количината на стоката
Това е достапна

? 4 бои-комплетот клипови за коса со пенливи кристални камења вклучува 4 различни бои за да одговараат на сите ваши тимови ? Лесен за употреба - Нашиот клип е лесен и безбеден за употреба. Големиот клип може да се користи за справување со неуредна коса, а малите клипови може да се користат за стилизирање на косата. ? Премиум материјал-Нашиот клип е направен со најсилни висококвалитетни материјали за да се обезбеди издржливост. Кристалите на клипот се таму за да ве направат да блеснете под сите услови на осветлување. ? Погоден за сите прилики - Без разлика дали сте на работа, свадба или забава, нашето (Име на Производ) со својот уникатен дизајн е погодно за сите прилики. ? 4 бои-комплетот клипови за коса со пенливи кристални камења вклучува 4 различни бои за да одговараат на сите ваши тимови. ? Лесен за употреба - Нашиот клип е лесен и безбеден за употреба. Големиот клип може да се користи за справување со неуредна коса, а малите клипови може да се користат за стилизирање на косата. ? Премиум материјал-Нашиот клип е направен со најсилни висококвалитетни материјали за да се обезбеди издржливост. Кристалите на клипот се таму за да ве направат да блеснете под сите услови на осветлување.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата