• Со попуст
  • Неодамнешно
Голема Пеперутка Шарени Клипови За Нокти За Коса, 1 ПАРЧИЊА Големи Розови Клипови За Коса За Жени Девојки Дебели Златни Клипови За Вилица За Коса Барети,Елегантни С?

Голема Пеперутка Шарени Клипови За Нокти За Коса, 1 ПАРЧИЊА Големи Розови Клипови За Коса За Жени Девојки Дебели Златни Клипови

 
DEN 72.16

Количината на стоката
Това е достапна

Материјал : Големиот Метален Клип За Коса Од Пеперутка Е Изработен Од Висококвалитетна Облога Од Метална Легура И Силна Метална Пружина, Моделот На Пеперутка На Површината Прифаќа Процес На Глазура Со Врвен Пад, Кој Е Издржлив, Не Е Лесен За Бледнее,И Има Извонреден Изглед И Привлечни Бои И Лесен За Употреба Удобно Држење : Клиповите За Канџи На Пеперутката Можат Цврсто И Удобно Да Држат Многу Коса Без Никаков Притисок Врз Вашата Глава. Големи Клипови За Коса Дизајнот На Забите На Канџите Има За Цел Да Ја Држи Косата На Место. Совршена Големина За Држење На Косата Во Пунџа Или Друг Шик Стил, Не Само Што Ја Разубавува Вашата Коса, Туку Постигнува И Елегантен И Шармантен Темперамент. Широка Примена-Клиповите За Нокти За Коса Од Пеперутка Се Совршени За Украсување На Кратка, Долга, Права, Кадрава Коса И Многу Повеќе. Тие Можат Добро Да Ја Држат Косата На Место Без Да Се Лизгаат Или Да Се Отворат, Погодни За Присуство На Забави, Церемонии, Роденденски Забави И За Фиксирање На Косата За Време На Шминкање, Нега На Лице, Миење Лице, Работа, Учење, Вежбање.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата